Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Noi mai avem de pus la punct niște relații”

Valentin Todea, Mara Mihăilescu

Valentin Todea, Mara Mihăilescu
08.03.2019

CSM CSU Oradea s-a impus la o diferență de patru puncte în fața celor de la SCM Universitatea Craiova, scor 83-79, într-un meci disputat în Arena ”Antonio Alexe”. La finalul confruntării, antrenorul bihorenilor, Cristian Achim, și-a oferit opiniile în fața presei, adresând laude repetate la adresa echipei oaspete:

„O victorie foarte importantă, într-un meci greu, cu o echipă foarte bună, care a jucat unul dintre cele mai bune meciuri ale sale. Un ritm foarte bun fizic, cu câțiva jucători din partea lor care au jucat foarte bine, Koreniuk, Troupe, chiar și Mihajlovic, deși statistic nu este extraordinar însă are o eficiență totuși bună, cu atât mai importantă victoria.

Puțin îmi pare rău pentru faptul că după un început bun poate jucătorii noștri au crezut că este simplu și în fața unui astfel de oponent niciodată nu trebuie să te gândești în acest fel, Craiova este o echipă serioasă în acest moment. Aș dori să îi felicit încă o dată pe cei din Craiova, au făcut un meci foarte foarte bun, realmente unul dintre cele mai bune pe care l-am văzut al lor.

Noi mai avem de pus la punct niște relații, este evident acest lucru. Sunt foarte foarte sigur că Marc Antonio Carter va arăta în scurt timp valoarea lui reală, sunt absolut convins de acest lucru pentru că îl cunosc deja și știu ce poate.

A fost un meci de care pe care, în care ambele echipe s-au luptat să își mențină avantajul terenului propriu în play-off. Craiova este o echipă foarte bună, bine construită, aleargă foarte bine.”

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!