Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Trebuie felicitate ambele echipe pentru baschetul practicat”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.06.2014

Cristian Achim, antrenorul formaţiei CSM Oradea, a ţinut să-şi felicite atât elevii proprii cât şi pe cei de la Asesoft Ploieşti, după meciul decisiv din finala campionatului, joc pierdut de orădeni cu 94-100. În urma acestui rezultat, CSU Asesoft îşi trece în palmares cel de-al 10-lea titlu de campioană a României, în timp ce Oradea este noua vicecampioană a ţării. 

„În finală au fost niște meciuri deosebite, trebuie felicitate ambele echipe pentru baschetul practicat. Felicit Asesoftul, o echipă foarte bună, îi felicit pe băieții mei care formează de asemenea o echipă foarte bună și merită tot ce-i mai bun. Noi în general suntem o echipă care încercăm să menținem nucleul, așa am procedat toți anii. Vom vedea ce va fi, însă este clar că abia ni s-a deschis apetitul”, a declarat Achim pentru DigiSport. 

Echipa pregătită de Cristian Achim va participa pentru al doilea an consecutiv în FIBA EuroChallenge. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!