Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Vreau să îi felicit pe jucători, au făcut un meci fabulos”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.06.2014

Baschetbaliștii de la CSM Oradea au început în forță finala campionatului după ce s-au impus pe terenul campioanei en-titre, CSU Asesoft Ploiești, scor 105-93. Bihorenii au controlat jocul aproape în totalitate, excepție fiind sfertul cu numărul trei atunci când jucătorii lui Vladimir Arnautovici au câștigat cu un parțial de 35-23.

Cristan Achim, tehnicianul echipei din Oradea, a vorbit despre partida cu prahovenii, felicitându-și elevii pentru prestația din primul meci al finalei.

„Am început excepțional acest meci. Am fost conectați atât fizic cât și mental de la primul angajament. Am ajuns la o diferență consistentă datorită acestui lucru și mă bucură că, în pofida tuturor încercărilor, Asesoft nu a reușit să revină în acest meci. După părerea mea ar fi fost și păcat ca acest lucru să se întâmple. Aș vrea să spun că până la urmă am marcat cu aproximație, la fel de multe puncte și în partea a doua. Singura diferență a fost în nivelul nostru de apărare atunci când am avut foarte mari probleme cu faulturile astfel încât nu am mai avut consistență în apărare. Vreau să îi felicit pe jucători, astăzi au făcut un meci fabulos.

Am avut niște probleme și în atac, în condițiile în care revenirea Asesoftului din repriza secundă a fost posibilă și pe fondul unor greșeli ale noastre, fie la construcție, fie prin prisma faptului că am ratat aruncări deschise. Dincolo de aceste aspecte vreau să remarc faptul că, astăzi ne-am creat multe situații de a marca și din acest motiv am reușit să punctăm atât de generos”, a declarat Achim conform site-ului oficial al CSM Oradea. 

Meciul cu numărul 2 al seriei se va juca astăzi, 1 iunie, cu începere de la ora 18:00, partida fiind transmisă în direct de postul DigiSport.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!