Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Bota: „Șansele de calificare în grupa 1-6 au crescut considerabil”

Eduard Popa

Eduard Popa
30.12.2018

cristi bota timisoara

SCM Timișoara a reușit o victorie clară în etapa a 12-a a LNBM, grupa valorică A, în deplasare, pe terenul celor de la CSA Steaua, scor 85-70.

Antrenorul bănățenilor, Cristian Bota, s-a arătat mulțumit de prestația întregii sale echipe:

”Șansele de calificare în grupa 1-6 ne-au crescut considerabil odată cu această victorie, dar nu este totul decis. Vreau să felicit jucătorii pentru modul cum au jucat de-a lungul tuturor celor 40 de minute. Am avut o rotație destul de bună, toți jucători de pe foaia de arbitraj au marcat și ați văzut că am schimbat semnificativ echipa în sfertul al doilea, cel în care ne-am desprins. Vukosavljevic este un jucător de Top Class, și-a arătat valoarea și în acest meci și sper să ne ajute la fel de mult și în viitor. Vreau să le spun LA MULȚI ANI suporterilor noștri și să-i invit la sală în meciurile din 2019”, a spus pentru site-ul oficial al clubului antrenorul celor de la SCM Timișoara, Cristian Bota.

De când Bota a preluat echipa bănățeană, Timișoara a câștigat două meciuri din patru. Una dintre cele două înfrângeri a fost pe terenul lui U-BT Cluj, scor 88-91, o partidă în care elevii lui Bota au condus aproape 35 de minute.

După victoria în fața Stelei, SCM Timișoara a ajuns la un bilanț de 4 victorii și 8 înfrângeri. Etapa viitoare, „Leii din Banat” vor juca în deplasare, pe terenul celor de la Dinamo Știința.

 *foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!