Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Bota:”Celor de la Dinamo le-a crescut nivelul jocului odată cu aducerea lui Ousmane Barro”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
08.01.2019

După un meci dominat în mare parte de formația din Ștefan cel Mare, bănățenii au reușit să întoarcă partida în favoarea lor și să câștige la 2 puncte diferență. Antrenorul Cristian Bota a oferit o declarație pentru site-ul oficial al clubului.

Sunt bucuros pentru victorie și îi felicit pe băieți. Totuși, nu am făcut un meci prea bun: am abuzat în destul de multe momente de acțiuni individuale, în loc să avem un joc colectiv normal, în apărare și în atac. Dinamo a evoluat foarte bine și le-a crescut nivelul jocului odată cu aducerea lui Ousmane Barro. Să nu uităm că Tudor Costescu este un antrenor extrem de valoros. Ne-a mai rămas o partidă la Craiova, după care avem timp să pregătim partea a doua a campionatului”, a declarant antrenorul bănățenilor după victoria din Capitală

În următoarea etapă din LNBM, SCM Timișoara va întâlni pe teren propriu SCM Craiova.

 

*foto: Facebook Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!