Stiri Cupa României Masculin

Cristian Bota: „Ne dorim să rezolvăm calificarea încă de la primul meci”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.01.2019

SCM Timișoara este pe val în această perioadă, reușind 2 victorii în campionat extrem de importante în fața unor adversari de calibru, BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea. 

Astfel, elevii lui Cristian Bota pornesc cu un moral super ridicat în Cupa României, competiție în care vor debuta astăzi cu un duel în deplasarea pe terenul celor de la CSM Sighetu Marmației. Confruntarea contează pentru manșa tur din cadrul cupei. 

„Urmează o perioadă cu patru meciuri în 11-12 zile. Mergem la Sighetu Marmației cu dorința de a juca un baschet bun și de a rezolva calificarea încă de la primul meci. Nu vom subestima adversarul și sper că nu vom avea accidentări”, a precizat Bota, conform paginii de Facebook a grupării bănățene. 

După ce au jucat semifinala în ediția precedentă a Cupei României, timișorenii sunt favoriți cerți în fața celor de la Sighet, chiar dacă vor fi lipsiți de aportul lui Octavian Popa Calotă, accidentat. 

Trupa lui Cristian Bota va juca astfel azi meciul tur în fieful celor de la Sighet începând cu ora 17:00, în timp ce returul este programat pentru data de 6 februarie, ora 18:00, în arena din Timișoara. Între cele două partide cu Sighet, violeții vor mai disputa un meci pe teren propriu, în campionat, contra celor de la U-Banca Transilvania, duminică, 3 februarie, de la ora 20:00.

*Foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!