Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Bota: „Unele decizii ne-au făcut să ratăm victoria”

David Istrate, Andreea Vlase

David Istrate, Andreea Vlase
22.12.2018

cristi bota timisoara sibiu

SCM Timișoara a pierdut pe teren propriu, scor 87-99, în fața celor de la CSU Sibiu, în etapa a 11-a a LNBM, grupa valorică A.

La finalul partidei, tehnicianul bănățenilor, Cristi Bota, s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale, în fața unui adversar destul de valoros:

„Nu am ce să comentez la adresa arbitrajului, cu toate că am fost dezavantajați la unele faze. Am întâlnit liderul campionatului, o echipă atletică. Ne-au dominat sub panou, le-am dat 20 de recuperări în plus și asta e, am pierdut. La un moment dat ne-am apropiat la un punct, dar unele decizii ne-au făcut să ratăm victoria. O să mergem la Steaua pregătiți și vom încerca să obținem victoria. Vreau să îmi felicit băieții pentru modul în care au luptat și să urez un Crăciun fericit tuturor.”

După această înfrângere, SCM Timișoara a ajuns la 3 victorii și 8 înfrângeri și joacă un adevărat derby pentru Top 6 în fața celor de la CSA Steaua.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!