Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Crăciun: “O victorie la Piteşti ar fi un pas important pentru noi”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
24.01.2013

Cristian Craciun

CSU Sibiu va întâlni în deplasare BCM U Piteşti, în cadrul etapei a 19-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Sibienii se deplasează la Piteşti după eşecul înregistrat pe teren propriu contra celor de la CSM Oradea cu scorul de 76-83. În urma insuccesului din etapa anterioară, echipa antrenată de Miodrag Perisic se menţine pe poziţia a 10-a a clasamentului cu 26 de puncte acumulate.

Total Baschet a luat legătura cu Cristian Crăciun, jucătorul celor de la CSU Sibiu, cel care a prefaţat partida din Trivale:

Din păcate şi în meciul cu Oradea nu am reuşit să fortificăm avantajul pe care l-am avut până pe final. Oradea a arătat că este o echipă valoroasă şi ne-a pedepsit la fiecare greşeală, este o echipă împotriva căreia dacă nu joci la capacitate maximă 40 de minute, sigur vei pierde.

Urmeaza meciul de la Piteşti, un adversar direct la lupta pentru play-off şi o victorie acolo ar fi un pas important pentru noi. Cu siguranţă va fi un meci greu dar sper ca noi să ieşim învingători. Au jucători foarte eficienţi dar comit şi multe erori. Joacă de mai mult timp ca noi împreună iar acest lucru este un avantaj.

Întâlnirea dintre BCM U Piteşti şi CSU Sibiu va avea loc duminică, cu începere de la ora 18:00.

foto: www.csufans.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu sibman :

    da
    o victorie ar fi buna, dar la cat de oscilant jucam ma tem ca aceasta n-o sa vina.

    cu 11 ani în urmă (25.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!