Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Crǎciun: “Toate victoriile sunt vitale.”

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
10.01.2013

                        

CSU Atlassib Sibiu s-a impus în aceastǎ seara pe teren propriu, la capǎtul unui meci extrem de echilibrat, împotriva formaţiei CS Energia Rovinari, scor 73-68. Cristian Crǎciun a caracterizat partida din aceastǎ searǎ ca fiind una importantǎ, ca de altfel toate începând cu acest moment.

“Pentru noi toate victoriile sunt foarte importante de acum încolo, nu ne mai permitem sǎ pierdem absolut niciun meci. Din pǎcate am jucat slab, dar ne bucurǎm, o victorie-i o victorie, scorul final conteazǎ. Este un campionat foarte echilibrat, toate echipele sunt foarte apropiat egale, de la locul 4 la locul 12 sunt douǎ puncte diferenţǎ. A fost o zi mai proastǎ, nu ţine de noroc. Cum am ratat, am reuşit sǎ ne concentrǎm mai bine pe final, tot Sasho care a ratat, a şi bǎgat.”

Referitor la urmǎtorul meci, cu U Mobitelco Cluj Napoca, ce se va disputa la la sfârşitul acestei sǎptǎmâni, acesta a declarat :

“Este meciul nostru tradiţional. Sper sǎ câştigǎm acolo. Noi muncim la fiecare antrenament, ne facem fiecare datoria cât de bine se poate, iar de multe ori sǎrim peste limitele noastre. Totul trebuie sǎ se oglindeascǎ în teren şi sperǎm sǎ câştigǎm şi acolo. Pentru noi, acum, toate victoriile sunt vitale.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!