Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cristiana Cutaș: „Îmi doresc foarte mult să câștigăm titlul”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.04.2015

Mâine se dă startul în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin dintre Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Târgoviște. Primele două partide vor fi găzduite de Sala „Kati Szabo”, vineri și sâmbătă, în ambele zile de la ora 19:00. Cei care vor dori să urmărească duelul celor mai puternice echipe din baschetul feminin românesc o vor putea face pe DolceSport. 

Una dintre jucătoarele autohtone importante din lotul celor de la Sepsi, Cristiana Cutaș, a vorbit pentru site-ul nostru despre această finală dintre Sepsi și campioanele en-titre de la Târgoviște.

„Începem finala acasă, avantaj pentru care am muncit un sezon întreg și de care trebuie să profităm. Suntem pregătite să dăm totul pe teren,
suntem într-o formă bună, am avut și timp să ne odihnim după meciurile cu Alba Iulia. După părerea mea, cel mai mare avantaj al nostru este că suntem o echipă. Ne-am susținut în momentele mai grele și asta s-a văzut în rezultatele de până acum. Un alt plus sunt fanii noștri, care după cum se știe deja, vin în număr foarte mare la sală și ne susțin de fiecare dată până la capăt. Personal, îmi doresc foarte mult să câștigăm titlul, ar fi cel mai potrivit sfârșit pentru un sezon extraordinar. Meciurile nu vor fi ușoare, dar am încredere deplină în echipa mea”, a sublinat sportiva într-o declarație acordată site-ului TotalBaschet

Cutaș nu a lipsit în niciun meci din acest sezon, acumulând în cele 30 de partide jucate pentru Sepsi în campionat medii de 3.5 puncte, 2.6 recuperări, 1.2 pase decisive, 1.0 intercepții, 0.4 capace, 1.0 mingi pierdute și 5.2 la eficiență, totul în 15:21 minute jucate.  

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!