Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cristiana Cutaș: „Mergem la Brașov să câștigăm”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.01.2014

Cristiana Cutaș, baschetbalista celor de la CSM Satu Mare, a prefațat partida pe care echipa sa o va juca astăzi, de la ora 16:30, la Brașov, în compania celor de la Olimpia din localitate. Confruntarea contează pentru a doua etapă a returului din Liga Națională de Baschet Feminin.

„Va fi un meci echilibrat, Brașovul are o echipă bună și nu ne așteptăm să se predea fără o luptă, însă noi mergem acolo pentru a câștiga. Am pregătit meciul și suntem motivate să ne păstrăm poziția în clasament. Am mare încredere în echipa mea și sper să jucăm sâmbătă la adevărata noastră valoare”, a declarat pentru TotalBaschet Cristiana Cutaș.

Disputa din această după-masă este una cu o miză destul de mare, având în vedere faptul că, în cazul unei victorii a echipei gazdă, acestea le vor egala pe sătmărence în clasament. 

*Foto: aradon.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!