Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cum arată clasamentul LNBM la sfârșitul sezonului regulat

David Istrate

David Istrate
28.04.2018

 

 playoff lnbm clasament

În cursul acestei zile, cu programare de la ora 17:00, s-au jucat patru partide care au decis situația clasamentului. Lupta pentru locul I a fost câștigată de campioana en-titre, în timp ce duelurile pentru locurile 3 și 7 au fost adjudecate de CSM CSU Oradea și SCM U Craiova.

Rezultatele ultimei etape au fost:

CSM Steaua Eximbank București – CSM CSU Oradea 62-72

BC SCM Timișoara – BCM U Pitești 82-70

SCM U Craiova – CS Phoenix Galați 80-78

BC CSU Sibiu – U-BT Cluj-Napoca 70-88

 

Prin urmare, la finalul sezonului regulat, clasamentul primelor opt echipe arată așa:

1. U-BT Cluj-Napoca, 23/9, 55 de puncte

2. BC CSU Sibiu, 23/9, 55 de puncte

3. CSM CSU Oradea, 22/10, 54 de puncte

4. CSM Steaua Eximbank București, 21/11, 53 de puncte

5. BC SCM Timișoara, 20/12, 52 de puncte

6. BCM U Pitești, 15/17, 47 de puncte

7. SCM U Craiova, 18/12, 48 de puncte

8. CS Phoenix Galați, 17/13, 47 de puncte

 

De asemenea, cunoaștem si confruntările care vor avea loc în prima rundă a playoff-ului:

U-BT Cluj-Napoca – CS Phoenix Galați

BC CSU Sibiu – SCM U Craiova

CSM CSU Oradea – BCM U Pitești

CSM Steaua Eximbank București – BC SCM Timișoara

*foto: Andreea Vlase

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    In primul rand, vreau sa imi incep comentariul prin a-mi pune cenusa in cap, un sentiment care probabil are ecou si printre cativa colegi clujeni, despre modul in care abordam comentariile despre echipele noastre pe acest forum. Pe langa ca nu suntem "calificati" 100% sa le oferim decat din postura de fani, unele meciuri ca cele de astazi, in care Clujul a demonstrat ce poate si noi am demonstrat ca putem fi lejer in controlul unei partide si fara o arma ca Gajovic imi dau de multe ori de gandit despre agresivitatea cu care eu si alti fani ai altor echipe stim sa criticam atunci cand nu merge cum vrem noi. Probabil ca fiecare avem o idee si un of de spus, dar oamenii astia trec prin ceva mult mai dificil si fac sacrificii pe care noi nu le putem intelege, si consider ca trebuie sa le multumim pentru meciurile si intensitatea de azi.

    In alta ordine de idei, cred ca va fi o serie de playoff cum nu se poate mai echilibrata. Nu cred ca vreun adversar isi dorea Craiova in playoff din primele doua, si daca mi se permite o parere bazata pe instinct, consider ca aceasta echipa a Craiovei, chiar si fara Martinic, are acel ceva din echipa Muresului care juca finala cu noi, poate fi un outsider cu sansa sa produca o surpriza. Minus comentariile aiurea ale acelui domn care o fi secund pe acolo, se anunta un duel interesant la Sibiu.

    Steaua-Timisoara va fi din nou un duel care pe care, si cred ca Steaua nu dorea sub nici o forma sa joace cu Timisorenii, care au fost piaza rea pentru ei in acest sezon. Cat despre noi, daca ne mentinem intensitatea si forta mentala, cu Gajo in teren, putem trece de Pitesti si ne putem bate cu Sibiul de la egal la egal in semifinale, vor fi niste meciuri superbe daca ajungem acolo. Despre Cluj-Steaua nici nu mai zic.

    Sa inceapa playoff-ul, sa inceapa baschetul de cea mai inalta calitate. Ne vedem la sala.

    cu 5 ani în urmă (28.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      sferturile
      sunt cam jucate in afara de Steaua-TM. U-Phoenix 100% U; Oradea- Pitesti: 99.9% Oradea;

      cu 5 ani în urmă (28.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      contimuare..
      SB Craiova...depinde. Daca SB contimua jocul asta apatic, pot aparea surprize. Dar eu cred ca vor avea o tresarire de orgoliu si vor avansa inSF. Craiova are o ofensiva buna dar defensiv stau f prost. A si da totusi un 90% trece SB.
      Ei, la Steaua TM e cam 60-40% pt Steaua pt ca au un lot mult mai echilibrat si ceva mai valoros overall si au si avantajul terenului propriu.
      Apoi, in semi-finale mi se pare cu adevarat deschisa lupta pt toate cele 4 echipe care vor ajunge acolo, cu mici avantaje pt Oradea si CJ prin prisma loturilor si a experientei la acest nivel.
      Sa vedem baschet! 😉

      cu 5 ani în urmă (28.04.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    CSM
    Felicitări, cred că avem cele mai multe victorii în această parte a doua a campionatului, ceea ce ne dă mari sperante. Vedem, va fi un play off foarte intens.

    cu 5 ani în urmă (28.04.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Amintiri
    Rememorez campionatele in care Asesoftul lua fata tuturor. Uneori existau diferente mari, alteori, diferenta o faceau arbitrii. Uneori avea o echipa mediocra si la transferurile de iarna aduceau 3-4 jucatori buni si gata campionatul. Atunci, U Cluj se mai putea opune, dar sporadic. Acum, nu stii ce sa mai zici. 6 echipe care oricand isi pot invinge adversarul. Plus calculele si strategiile antrenorilor. Noi, comentam meciurile asa cum sunt si cum le vedem: bune, rele, incercand sa surprindem trendul echipei favorite. Insa culisele necunoscute noua pot aduce mari surprize.

    cu 5 ani în urmă (28.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!