Stiri

Cum explică antrenorul și căpitanul lui CSU Sibiu înfrângerea din Pardubice

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
28.09.2017

CSU Sibiu a pierdut, miercuri seara, manșa retur cu BK Pardubice, astfel că sibienii părăsesc încă din primul tur FIBA Europe Cup. La finalul partidei, antrenorul Dan Fleșeriu și căpitanul Sibiului, Radu Paliciuc au vorbit despre jocul pierdut în Cehia, acolo unde au fost susținuți de numeroși suporteri.

„Am făcut o grămadă de greșeli. Nu am recuperat destul și cred că aici s-a pierdut meciul. Probabil și faptul că cehii au experiență într-o astfel de competiție a fost cauza pentru care noi nu am reușit să evoluăm la nivelul impus”, a declarat Dan Fleșeriu.

La rândul lui, Radu Paliciuc admite că deși au mers deciși să câștige în Cehia, el și colegii lui nu au făcut un meci bun cu BK Pardubice.   

„Am venit extrem de motivați, am încercat să fim în meci, să nu trebuiască să fugim după ei. Din păcate, am început rău, apoi am fost puțin agitați, s-a simțit și oboseala și am pierdut meciul. Am început la fel de rău și jumătatea a doua a partidei. Ar fi trebuit să intrăm mai în forță, dar în loc să facem asta i-am lăsat pe ei să se ducă la 20 de puncte și a trebuit să fugim după ei restul meciului”, a declarat și Radu Paliciuc, căpitanul lui CSU Sibiu.

În meciul tur, cehii au învins la o diferență de un punct: 79-78. În retur, s-au impus cu scorul de 77-64. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!