Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cum se explică situația biletelor de la Tg. Mureș: de ce au rămas suporterii sibieni afară?

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
24.04.2017

Situația creată la meciul 4 dintre BC Mureș Tg. Mureș și BC CSU Sibiu a stârnit un val de nemulțumiri în rândul suporterilor sibieni, care au cerut lămuriri pentru faptul că au fost lăsați în afara sălii, deși inițial se anunțase că mai sunt tichete disponibile pentru această partidă. Fanii sibieni au reușit în cele din urmă să asiste la meci, însă aceștia spun că modul în care s-a acționat este discriminatoriu și se întreabă unde, cui și când s-au vândut biletele? TotalBaschet a solicitat un punct de vedere clubului mureșean cu privire la această situație, dar și clubului BC CSU Sibiu. 

Firul evenimentelor

Vineri, cu o zi înaintea partidei, BC  Mureș transmitea un comunicat de presă prin intermediul site-ului oficial în care anunța că 60 de suporteri sibieni au asigurate bilete la meciul 4, conform înțelegerii dintre cluburi, iar aceștia vor trebui să prezinte un tabel nominal în momentul în care vor merge să-și achiziționeze tichetele, plus cartea de identitate. Sâmbătă seara, însă, la Sala Sporturilor din Tg. Mureș și-au făcut prezența peste 200 de suporteri sibieni, printre cei prezenți în fața sălii, pentru a cumpăra bilete, aflându-se și fani mureșeni. Aceștia au așteptat, conform anunțului făcut, la intrarea în Sală, numai că oficialii mureșeni au transmis imediat după ora 19 că nu mai sunt bilete disponibile. 

S-a intrat pe altă ușă, fără bilete

Surse TotalBaschet spun că unii suporteri mureșeni care au rămas fără bilete au reușit să pătrundă în sală  prin intrarea laterală, pe unde de obicei intră jucătorii și nu se face accesul public. Aceștia au descoperit că ușa nu era încuiată și au reușit să pătrundă în sală pe acolo. În schimb, zeci de suporteri sibieni au rămas în afara sălii la ora începerii partidei. Spre jumătatea sfertului doi, o parte dintre aceștia au reușit să intre în sală, după ce președintele clubului a mers și le-a oferit spre vânzare un număr de 40 de bilete.

„Șeful clubului a venit la jumătatea sfertului doi cu un număr de 40 de bilete. A spus că au mai găsit 40 de bilete. I-am dat 400 de lei și au reușit să intre 40 de suporteri”, a spus, pentru TotalBaschet, Florin Iacob, liderul galeriei sibiene.

Potrivit suporterilor, accesul celorlalți sibieni în incinta sălii a fost posibil doar la pauza mare a meciului, la insistențele jandarmilor delegați pentru a urmări buna desfășurare a meciului de baschet. 

Ce spune clubul mureșean?

Total Baschet a solicitat un punct de vedere clubului mureșean, cu privire la vânzarea biletelor, dar și la un eveniment neplăcut petrecut înainte de începerea partidei. Într-un videoclip trimis site-ului nostru se vede cum unul dintre oficialii BC Mureș, Lorencz Lajos, îmbrâncește suporterii sibieni la intrarea în sală. Mai jos redăm comunicatul de presă transmis de clubul BC Mureș, care cuprinde explicațiile președintelui Lorant Beres. 

„ * Toate măsurile luate în legătură cu organizarea meciului au fost luate împreună cu IJJ Mureș și firma de pază angajată de către clubul nostru. Dat fiind antecedentele neplăcute din trecut și tensiunea creată de către unii susținători sibieni, dinaintea meciului s-a decis sistarea vânzării biletelor rămase nevândute și accesul numai celor care au abonamente , invitații și bilete cumpărate în avans. Prezentarea unui act de identitate în vederea achiziționării biletelor a fost cerută atât pentru mureșeni cât și pentru sibieni, măsură cerută de către firma de pază.
* Apreciem galeria sibiană fiind una dintre cele mai frumoase din țară, dar în această zi o parte dintre susținătorii sibieni au avut un comportament agresiv fizic și verbal față de tîrgumureșenii care doreau să intre la meci.
* Referitor la comportamentul oficialului Lorencz Lajos, conducerea clubului va analiza și va lua măsurile de rigoare ce se impun. 
* Noi considerăm că la aceste evenimente primordial ar trebui să fie baschetul, actorii principali să fie jucătorii, iar noi susținătorii făcând parte din acest fenomen trebuie sa creăm atmosfera plăcută și civilizată, mai ales că la meciurile de baschet din Tg. Mures  sunt foarte mulți copii care ar trebui să învețe de la adulți  spiritul fair play și nicidecum agresivitatea verbală și fizică față de ceilalți”. 

Ce spune clubul sibian?

Totodată, Total Baschet a cerut și clubului CSU Sibiu o lămurire cu privire la numărul de tichete solicitat de BC Mureș pentru primele două partide de la Sibiu, întrucât s-a vehiculat că mureșenii ar fi cerut 180 de bilete și au fost oferite doar 60. 

„BC Mureș ne-a solicitat inițial un număr de 180 de bilete pentru meciurile 1 și 2 din Playoff, însă în zilele de disputare a partidelor, dar și în zilele premergătoare, oficialii clubului din Târgu Mureș au revenit treptat cu solicitări ce prevedeau un număr tot mai mic față de cererile inițiale, astfel că în final, pentru meciul 1 au fost solicitate și acordate 50 de tichete de acces , iar la partida cu numărul 2, un număr de 60 de tichete. Dintre acestea, o parte dintre acestea au fost returnate clubului nostru, după începerea partidelor de la Sibiu, pe motiv că nu au venit la meciuri numărul de suporteri estimat inițial în comanda clubului mureșean”, se arată în răspunsul oferit de oficialii CSU Sibiu site-ului nostru.

De asemenea, aceștia au precizat că „BC CSU Sibiu a solicitat pentru meciul 3 și 4 câte 60 de bilete, în urma discuțiilor cu reprezentanții suporterilor echipei noastre. Menționăm faptul că această solicitare se referea strict la membrii galeriei care se deplasau la Târgu Mureș, în mod organizat”. 

Total Baschet a cerut și date referitoare la numărul de bilete solicitate de BC Mureș pentru meciul 5, care va avea loc marți, 25 aprilie, la Sibiu. Până duminică seara, la ora 22, oficialii mureșeni nu solicitaseră tichete pentru această partidă. 

„Referitor la meciul decisiv , BC CSU Sibiu nu a primit nicio solicitare privind cererea de tichete de acces la partida de marți, solicitare care ar fi trebuit să fie formulată în scris cu cel puțin 72 de ore înaintea orei de disputare a partidei, conform Regulamentului general de organizare al competițiilor de baschet”, se mai arată în răspunsul BC CSU Sibiu. 

Fanii sibieni s-au sesizat și cer amendă 

La rândul lor, fanii sibieni au transmis un comunicat de presă în care anunță că sesizează Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării după evenimentele de sâmbătă de la Tg. Mureş. „Asociația suporterilor sibieni, „Al 6-lea jucător”, a depus mai multe sesizări cu privire la evenimentele regretabile de sâmbătă de la Tg. Mureș, atunci când peste 150 de fani sibieni nu au fost lăsați să intre în Sala Polivalentă din Tg. Mureș, unde se desfășura meciul cu numărul 4 dintre echipa din localitate și BC CSU Sibiu, contând pentru calificarea în semifinalele Ligii Naționale la Baschet Masculin”, se arată în comunicatul suporterilor. 

De asemenea, suporterii sibieni cer sancționarea clubului organizator cu amendă de la 10.000 lei la 30.000 lei, conform Art. 26, lit. 1, pctul. b din legea nr. 4/2008 actualizată. „Această sancțiune este prevăzută pentru nerespectarea obligațiilor prevăzute la cap. II, Art. 10, pctul 2, lit. L - Pentru efectuarea accesului spectatorilor în arena sportivă, organizatorul de competiţii sau jocuri sportive are obligaţia să emită documente de acces şi în situaţia în care se permite intrarea gratuită a tuturor spectatorilor sau doar a unor categorii de suporteri. Clubul organizator a permis accesul multor spectatori fără a elibera documente de acces, chiar dacă acest lucru a fost cerut în repetate rânduri de către fanii sibieni. Fanii sibieni nu au avut acces la aciziționarea de bilete”, se mai arată în comunicat.

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu @totalbaschet.ro

40 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Deci stai sa inteleg, cei de la Mures zic o chestie, cei de la Sibiu o confirma. Eu asa citesc acolo. "BC CSU Sibiu a solicitat pentru meciul 3 si 4 cate 60 de bilete". Deci de unde indignarea, solicitarile de amenda, etc?

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      De unde?
      Desi s-a scris asa de mult incat doar daca nu vrei nu intelegi. Cele 60 de bilete erau alocate galeriei (se face tabel cu datele de pe buletin). Noi ne-am pus la coada ca spectatori sa cumparam bilet (aici erau oameni veniti din Cluj, Oradea, Craiova etc...normal ca foarte multi din Sibiu). Pe parcursul intregii zile ni s-a spus ca la 7 putem cumpara bilete si ca mai sunt 300 disponibile. La ora 7 nu au vrut sa mai vand si dadeau bilete doar celor cu buletin de Mures sau doar pe acestia ii lasau sa intre fara bilet. Daca nu ne minteau de la inceput spunand ca mai sunt bilete , nu mai mergeam pana acolo si nu era nici o problema. Daca nu faceau discriminarea aia cu buletinele iarasi ramaneam dezamagiti ca am batut atata drum dar intelegeam. Totusi cand refuzi sa imi dai bilet ca nu am buletin de Mures atunci gestul e unul discriminatoriu.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    :)))
    Daca nu-s arbitrii, sunt organizatorii. Daca nici ei, atunci bugetul....:))

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Pastile
      vezi ca e ora 12:30, trebuia sa iti iei de vreo 4 ore pastilele.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      ;))
      Astia sunteti...suporteri de rezultat. Cand castigati totul e ok, cand pierdeti...arbitrii, ghinionul, norocul adversarului, organizarea...oboseala ca jucati cu doar o zi pauza intre meciur in playoff....dar niciodata valoarea scazuta sau greseli proprii. Pacat de voi, va dati cu firma in cap. Acum 2-3 ani erati apreciati, acum reusiti sa va faceti dusmani in vecini...Cj..TgM..

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu AlexandruCSU:

      Asa e
      Noroc cu astia ca lacrima, asa ca tine, ca altfel era totul o uscăciune pe acest pământ.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    @adrian.or
    Este ingrijorator daca dupa atatea zile si atatea discutii pe tema biletelor vandute in baza buletinului, tot nu intelegi care este problema?! Sincer, este chiar atat de greu sa intelegi ca NU ESTE LEGAL sa restrictionezi accesul unui spectator la un eveniment public care trebuie sa respecte legile tarii si regulamentele FRB, pe motiv ca are domiciliul in alt judet?

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      :)))
      Se vede ca sunteti niste puiuti in fenomen. Prin alte deplasari te descalti, te controleaza agresiv, pretul biletului e 200 de lei in sectorul rezervat oaspetilor, baga microfoane in galeria gazda si urla boxele in pauza ca nu iti vine sa crezi...dar ce sa intelegeti voi cand va rivalizati cu Medias?

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu AlexandruCSU:

      Mai
      Da-te jos din corcoduș ca nu e bicicleta ta!

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu csv:

      :))
      ...ffbun @AlexCSU

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    !
    Nu stiu ce-i asa de greu de inteles si continuam acest dialog al surzilor.1-ce conteaza cate bilete au cerut sau n-au cerut ei,au venit vreo 25,au intrat frumos in sala,nu a ramas nici unul pe la usi,puteau sa-si ia bilete si de la casa,si nu am auzit pe nici unul ca a vrut sa vina la meci da nu a avut bilete! 2-noua ne-au spus ca mai sunt bilete,am venit cu 2 ore inainte de meci si am stat ca milogu in fata salii sa pot si eu intra....civilizat daca se poate.Nu s-a putut!

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    In sfarsit!
    In sfarsit se alatura si sibienii suporterilor muresenilor care cer de 1 an DEMISIA conducerii de la Tirgu Mures. Lungu, Beres si Lorenc s-au facut de ras din nou, au creat haos prin felul in care au organizat partida.
    Sunt atat de slabi incat nici Primaria din Mures nu mai vrea sa le dea bani.
    Inainte de playoff au incercat smecheria de a se schimba intre ei: vicele devine presedinte iar presedintele devine vice. Nu tine figura.
    Pacat, mare pacat de toti acesti jucatori extraordinari, de staff, de Barnabas si Trif (doi fosti jucatori foarte corecti) si desigur de inimosii fani ai acestei echipa.
    Muresenii merita mai mult, sibienii meritaru mai mult, baschetul merita sa fie condusi de profesionisti.

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      @ Markus .. locul de pe bilet
      Vrei sa spui ca daca sala este de 2000 de locuri, iar voi v-ati fi prezentat in numar de 2000 de suporteri sibieni, am fi fost obligati sa va lasam sa intrati fara nici-un fel de probleme? Nu vroiai sa-ti predau abonamentul meu in semn de fraternitate, doar pentru ca ai batut atata drum ? Haideti baieti sa fim seriosi! Dupa ce ca dupa sfertul 1 ati fost aproape in 'efectiv complet', fiind aproape cei 200 in sala si ne-ati mai si amintit in scandari de mamele noastre, va mai si planegti de tratament ostil? ... Ma repet ... Haideti baieti sa fim seriosi! Nu in una sau doua sali din Europa in anumite cazuri au fost interzise deplasarile suporterilor echipei vizitatoare, poate si aici s-ar fi cuvenit acest lucru si atunci n-am mai avea subiect de discutie! Sa castige cel mai bun maine!

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @JKN
    Problema pe care o previzionau organizatorii si care s-a adeverit a fost faptul ca majoritatea fanilor CSU vor lua bilete la liber dar nu vor respecta locul de pe bilet si se vor duce in zona galeriei ocupand locurile din jurul zonei galeriei unde sunt locuri cu abonamente sau cu bilete vandute pe de o parte iar pe de alta parte firma de paza avea personalul dimensionat pentru a supraveghea 60 de fani nu 120 de fani. PS JKN tu unde aveai locul pe bilet si unde ai stat de fapt?

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      locul de pe bilet
      Nu vorbim despre cei care au intrat in sala fara bilet, sunt filmari destule pe facebook care sa dovedeasca acest lucru, dar ti se pare ca e mai sigur ca doar cei 60 de fani sa stea grupati, iar ceilalti 150 pe locul de pe bilet? Nu crezi ca asa ar fi mult mai mare riscul unor incidente nedorite intre suporteri? Nu ti se pare normal ca in cazul in care suporterii oaspeti vin in numar foarte mare in deplasare sa stea grupati, tocmai pentru a evita incidentele? Asa s-a intamplat tot timpul si la Cluj si la Sibiu, cand si noi si ei (in afara de TDM, care pe vremea aceea cred ca isi lua pastilele), am mers in numar foarte mare.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Bilete
      Inainte de ora 19:00 a iesit un reprezentat al clubului (banuiesc, nu era in albastru), ne-a anuntat ca avem 60 de bilete rezervate si ca daca ceilalti vrem bilete o sa primim bilet cu loc si suntem obligati sa ocupam locul de pe bilet altfel vom fi evacuati. Toata lumea a fost de acord, totusi la ora 19:00 s-au razgandit si nu ne-au mai dat bilete. Eu nu aveam loc pentru ca nici nu am avut bilet, am intrat pe usa din lateral unde nu era absolut nimeni la intrare.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe xyzt :

    @oldboy
    Au venit afara sa ne spuna ca putem intra daca ne cumparam bilet normal de suporteri, doar ca suntem obligati sa stam la locul nostru. Aici au aparut 2 probleme: 1. nu au mai dat, asa ca nu aveam ce sa respectam. 2. trebuia sa ne asigura protectia chiar daca stateam in mijlocul galeriei muresene si strigam pentru Sibiu. Daca pateam ceva, era vina organizatorilor.

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      Nu trebuie sa iti asigure nimeni nici o protectie. In cazul unro incidente e datoria firmei de paza sa intervina. Totusi asta e irelevant avand in vedere ca au fost sibieni pe partea cealalta si nu s-a intamplat nimic.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe xyzt:

      @JCN
      La asta ma refeream. In cazul unor incidente trebuie sa intervina. Probabil ar fi aparut incidente daca stateam 150 de sibieni in picioare si strigam cu galeria, fiecare in alt loc al salii. Oricum pana la urma a fost totul ok si nu au fost incidente cu suporterii.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe claudiu branga :

    Conducerii BC Mures
    Se pare ca oficialii clubului BC Mures sunt total depasiti de situatie si incearca sa arunce vina pe umerii Jandarmeriei si ai firmei de paza: "Toate măsurile luate în legătură cu organizarea meciului au fost luate împreună cu IJJ Mureș și firma de pază angajată de către clubul nostru. Dat fiind antecedentele neplăcute din trecut și tensiunea creată de către unii susținători sibieni...". Ce s-a intamplat la meciul de joi incat ati fost determinati sa luati aceste masuri? Daca vorbiti de antecedente mai vechi, de ce nu ati luat aceleasi masuri su joi? Suporterii sibieni va reproseaza ca i-ati tratat diferit in cele doua zile.
    Imi permit sa-i mai adresez o ultima rugaminte domnului presedinte al BC Mures: Ar putea sa le explice dumnealui copiilor sibieni veniti impreuna cu parintii sa-si sustina idolii ( n.b. sibieni sau mureseni) de ce au fost nevoiti sa stea afara in frig si sa asiste la incidentele aparute in loc sa se bucure de un spectacol baschetbalistic?
    Va multumesc!

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse:

      Not
      Stai linistit ca presedintele clubului nu este in stare sa dea explicatii clare nici suporterilor mureseni. Omul se plimba cu bilete si negocia cu jandarmii. Capacitatile lui de a conduce, de a organiza, de a angaja oameni competenti si de ai dirija este Zero.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Adyshore :

    Parerea mea
    Cateva remarci la meciul si evenimentele din jurul meciului 4 Ms vs. Sb:
    1. Arbitrii nu au fost nici pe departe atat de partinitori cat sustin suporterii mureseni (si eu sunt din Mures)
    2. de aceasta data BCM a fost net mai bun decat Sibiu, fara drept de veto
    3. Avand in vedere antecedentele sovin-nationaliste ale unor suporteri sibieni de acu' cativa ani nu ma mira masurile de precautie.
    4. consider provocatie ca la un meci intern sa se scandeze numele tarii. Sa nu ne ascundem in spatele degetului (fie el si mijlociu)...scandarea cu Romania a vrut sa fie provocatoare
    5. fie ca baschetul sa castige in partida de marti (Sunt ferm convins ca se vor gasi fani sibieni care vor face gesturi mult mai obscene decat cele consemnate la Mures)
    6. BCM e un club privat. Daca nu vrea sa vanda toate biletele, cred ca are tot dreptul. Mi se pare de altfel ca asta vrea sa faca clubul din Sibiu acuma, sa nu de bilete de loc la meciul 5.
    7. Mi-e lehamite de atata ura cand s-ar putea toata lumea comporta civilizat. E doar un sport dar multi frustrati fac politica sau alte agende personale

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      Ady....
      Punct.3,4,5,6,7 n-ai inteles nimic(da cred ca nu vrei sa intelegi!)

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      parerea mea
      1.presiunea pe arbitrii a existat din primul meci
      2.de acord
      3.la primul meci de ce nu au fost luate aceleasi masuri de precautie? Am fost peste 100 la primul meci.
      4. Tot provocatie sau provocare ;) poate fi considerat si prezenta fularului cu "Ungaria" in micuta galerie mureseana
      5.sa castige cel mai bun
      6.Poate sa fie BCM club privat (desi primeste finantare din bani publici), INSA participa intr-o competitie organizata de FRB si este OBLIGAT sa respecte regulamentele FRB si legile din Romania. PUNCT! Nu exista niciun argument pentru accesul in sala pe baza de domiciliu si deja devine obositor si plictisitor ca nu vreti sa intelegeti acest aspect.
      7. de acord

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Adyshore:

      @Markus
      Multumesc ca putem avea un dialog civilizat chiar daca nu suntem de acord la toate punctele.
      4. batranul acela cred ca s-a nascut pe vremea cand parte din Ardeal apartinea de Ungaria. Crezi ca il vei schimba tu?
      6. de acord cu ce ai spus DAR nu ai comentat suspiciunea mea ca clubul din Sibiu se pare ca nu vrea sa dea de loc bilete la ultimul meci argumentand cu chestia cu 72 ore etc etc

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      parerea me..
      ..deja devine obositor,lucram la cooperativa "munca in zadar" ,adevarat dar trist:chiar vorbim doua limbi diferite! HAI CSU!!

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Adyshore:

      @dan
      Daca nu esti bagat in seama nu mai fa valuri! Si stai linistit ca sunt roman.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      6.
      Suspiciunea nu se justifica, au fost rezervate 60 bilete pentru oaspeti. Astazi nu s-au vandut bilete in sectorul rezervat oaspetilor. Acuma ramane de vazut cati o sa vina, pentru ca la primele doua meciuri de la Sibiu au venit mult sub numarul de bilete pus la dispozitie.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Bilete
      Iti raspund doar la punctul 6.
      BC Mures are dreptul sa nu vanda bilete daca asa doreste dar nu are dreptul sa faca discriminari si sa vanda bilete doar persoanelor cu buletin de Mures.
      Doar ti se pare ca nu vrea clubul din Sibiu sa va dea bilete. Conducerea voastra de 2 bani ar fi trebuit sa inainteze o cerere de bilete cu 72 de ore inaintea partidei (adica pana ieri seara la ora 19:00). Azi dimineata la 8:00 pe adresa clubului nu era venita nici o astfel de cerere din partea BC Mures. In alta ordine de idei daca CSU Sibiu nu vrea sa va dea bilete poate sa o faca linistiti. Totusi clubul nu a vandut biletele din secotrul vizitatorilor. Asta asa ca o remarca la civilizata voastra conducere.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj:

      cilivilizatule
      sincer clubul nostru nu se astepta la meciul cinci ,din pacate au avut grija altii de voi

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :))
      Unde dai si unde crapa !

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    tot 6
    Apropo, aici nu a cerut nimeni buletinul. ;)

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      Adyshore
      Sunt foarte linistit dar se pare ca faci parte dintre romanii care nu-si inteleg limba.Hai pa.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cra:

      danb61
      Da frate, se vede ca doar tu esti academician aici, si noi suntem prosti si nu suntem in stare sa te intelegem. Clar!

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      prosti
      Eu vad un singur prost aici adica tu si unul ce nu si-a luat medicamentele (el e mai sus) :D.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cra:

      doctore
      Nu crezi ca esti cam nesimtit?

      Echipa TOTALBASCHET.RO, astept sa luati masurile necesare, sau cei de la Sibiu pot sa-si faca de cap si aici?

      cu 6 ani în urmă (25.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cra :

    oioioi
    Saracii sibieni au fost discriminati in ROMANIA, eu mor de ras :))))

    Ati avut drept la 60 de bilete, si atat. Clubul daca vrea vinde bilete, daca nu vrea ramane cu sala goala, sau daca decide asa poate lasa sa intre toata lumea fara bilet.

    Oricum din pacate ati intrat, asa ca nu prea inteleg de ce faceti valuri, dar puteti obtine un singur lucru: sa va faceti de ras.

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    am obosit
    Off, off. Hai mai sibieni acuma deveniti si voi culmea. 1. Conducerea BC Mures s-a facut de cacao si a stricat o sarbatoare care trebuia sa fie a baschetului. Gata am vazut-o si noi si am inteles.
    2. Daca tot vreti sa faceti ceva atunci faceti plangeri, denunturi si petitii la organele abilitate si nu pe facebook si totlabaschet. Poate asa o sa se schimbe ceva in bine.
    3. Vad ca intra cate un destept din Mures si incearca sa justifice actiunile conducerii BC Mures. Dati-le ignore ca nu merita. Oamenii aia nu inteleg si cu asta basta.
    4. Alexandru Chiorean se face de ras unde poate. Omul are o obsesie sa raspunda la toti si sa justifice orice magarie facute de BC Mures.
    5. Chiar daca sunt roman, eu sincer astept de la Asociatia Suporterilor din Sibiu sa se dezica in mod public, prin comunicat si de agitatorii din galeria lor care injurau tot meciul si jigneau suporterii de etnie maghiara. Am vazut ca au condamnat evenimentele si vor face sesizari peste tot. Foarte bine, aici au dreptate. Dar cand vine vorba de scandalagii si baietii care injurau de mama publicul din Mures ei se fac ca nu stiu.

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      cra
      Un ultim raspuns si ma retrag: ce academie iti trebuie ca sa intelegi ca sefii clubului din Mures au vrut sa ne umileasca? Ce a iesit din asta se vede! Ne vedem maine,CEL MAI BUN SA INVINGA! HAI CSU!!!

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cra:

      danboy
      Nu, voi ati crezut ca sunteti jmecheri si bateti sistemul, si apoi tot voi sunteti suparati :)))

      cu 6 ani în urmă (25.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!