Stiri Cupa României Masculin

Cupa României – Detalii despre program și bilete

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.03.2015

BC Timișoara este ultima echipă care a obținut un loc la Final Four-ul Cupei României, după ce a trecut în dublă manșă de CSU Asesoft Ploiești. Astfel cunoaștem programul complet al turneului final de Cupa României care se va desfășura în perioada 2-3 aprilie la Pitești. Organizatorii întrecerii au oferit prin intermediul unui comunicat detalii despre programul de desfășurare al partidelor dar și despre bilete.

Program:

Joi – 2 aprilie

Ora 17:15, Semifinala 1: CSU Atlassib Sibiu vs.  BC Mureș
Ora 19:45, Semifinala 2: BCM U Pitești vs. BC Timișoara

Vineri – 3 aprilie

Ora 15:30, Finala mică
Ora 18:00, Finala mare
Ora 20:00, Festivitatea de premiere

Prețurile biletelor sunt următoarele:

- 15lei/zi pentru adulți
– 10 lei/zi pentru elevi, studenți și pensionari (se vor prezenta carnetele de elev/student vizate pe anul școlar în curs, respectiv cupon de pensie)
– Copiii sub 10 ani beneficiază de gratuitate

Abonamentele pentru meciurile din campionat ale echipei BCM U Pitești nu sunt valabile pentru acest eveniment.

Reprezentanții cluburilor vizitatoare sunt rugați să contacteze reprezentanții BCM U Pitești pentru a face solicitări în ceea ce privește rezervarea de bilete pentru galeriile care doresc să-și susțină favoriții. Menţionăm faptul că pentru fiecare galerie se vor aloca câte 50 de bilete.

Mass-media interesată să acopere acest eveniment este rugată să contacteze numărul de telefon 0736701129 (persoană de contact Răzvan Bănuță). Alte informații se pot obține la numărul de telefon 0722548198 (persoană de contact Sorin Căprărescu, manager BCM U Pitești).

5 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    galeria fc arges
    Stie cineva daca vine galeria fc arges?stiu ca sunt ceva probleme ...dar ar fi mult mai usor cu ei,mai ales ca echipa e destul de slabuta.

    cu 9 ani în urmă (25.03.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Re
    Din cate cunosc, problemele sunt la ei, in galeria lor. Nimeni nu ii poate obliga sa sustina baschetul, cu toate ca acum e vorba de Pitesti si nu neaparat de BCMU

    cu 9 ani în urmă (25.03.2015)
    • tzontzolino:

      re
      La Final Four toata lumea plateste-adica si galeria! Daca vor sa vina sa scoata 30 de lei de caciula! La fel si galeriile celorlalte 3 echipe!

      cu 9 ani în urmă (26.03.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    galerie
    Eu din cate imi aduc aminte ei au purtat echipa spre cucerirea cupei si a supercupei.oricum sala va fi arhiplina..

    cu 9 ani în urmă (26.03.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Air99 :

    Final four
    Si fara ei publicul va fi alaturi de echipa si o vor incuraja. Sa speram ca ne vom reveni si vom juca baschetul din tur. Baietii trebuie sa se mobilizeze si sa demonstreze ca meritam locul in cupa. Bafta BCA!!!

    cu 9 ani în urmă (26.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii