Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Cursaru și Hoskins aduc victoria pentru Brașov în meciul de la Craiova

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
09.03.2013

Olimpia Brașov se impune în fața echipei din Craiova cu scorul 70-55 și obține o victorie foarte importantă în economia calificării în play-off-ul Ligi Naționale de baschet feminin.

Cea mai bună marcatoare din echipa Brașovului a fost tânăra Gabriela Cursaru. În cele 40 de minute în care a evoluat pe teren, a acumulat 26 de puncte și a mai adăugat 3 pase decisive și 3 recuperări. A avut 3 din 7 la aruncările de 2 puncte, 5 aruncări din 13 încercate la 3 puncte și 5 din 8 la libere. Cu toate acestea a avut procentaj de doar 13 la capitolul eficiență datorită celor 4 mingi pierdute.

Cursaru deține recordul de puncte marcate în actuala ediție de campionat din LNBF, reușita venind în partida cu Rapid când a înscris nu mai puțin de 40 de puncte.

O altă jucătoare din tabără brașovencele care s-a remarcat în partida cu Craiova a fost americanca Brandie Hoskins. Sportiva în vârstă de 28 de ani a strâns 20 de puncte, 3 recuperări, 3 assisturi, 2 mingi câștigate dar și 5 pierdute. Procentajul ei la 2 puncte a fost de 62% (8 din 13) și 80% la linia de pedeapsă (4 din 5), pentru un indice de 14 la capitolul eficiență.

În acest sezon, Hoskins are o medie de 18.4 puncte pe meci, fiind în acest moment a doua marcatoare din LNBF.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!