Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Curtea de Apel Bucuresti a amânat pronunțarea în dosarul promovării Politehnicii Iasi

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.10.2017

Curtea de Apel Bucuresti a amânat din nou pronunțarea în dosarul promovării Politehnicii Iasi în Liga Națională de Baschet masculin. Astfel, pe 13 octombrie vom cunoaste dacă cea mai importantă competiție de baschet masculin de pe teritoriul României va suferi modificări în ceea ce priveste componența sa. 

Reamintim faptul că Colegiul Național "Aurel Vlaicu" din Bucuresti a acționat în instanță Federația Română de Baschet si Politehnica Iasi atacând actul administrativ care oferă dreptul formației Politehnica Iasi de a evolua în primul esalon valoric. Bucurestenii au solicitat, printr-un memoriu respins ulterior de federație, excluderea din competiție a grupării din Copou pe motivul că a evoluat două meciuri în cadrul Barajului de Promovare cu un jucător ce nu avea acest drept.

Gabriel Toma, managerul Politehnicii Iasi / Foto: arhivă personală

La scurt timp de la aflarea informației, Total Baschet l-a contactat pe managerul Gabriel Toma pentru a-l întreba dacă se confirmă faptul că unul dintre jucătorii săi nu avea drept de joc. Desi echipa sa a pierdut prin forfait tehnic, tocmai din acest motiv, partida cu BC Timba Timisoara, oficialul iesean ne-a declarat la acea vreme că niciunul dintre jucătorii echipei sale nu are probleme cu dreptul de joc. Mai mult, Gabriel Toma l-a certat pe redactorul Total Baschet pentru că si-a permis să "pericliteze carierea unor jucători din dorința de a crea senzațional".

Nu există asa ceva, un jucător fără drept de joc la Iasi. Nu. Absolut toate legitimațiile au fost ok, validate. Toate informațiile acestea care au zburat pe facebook, sincer eu nici nu le bag în seamă. Noi avem un meci important astăzi (nr. ultimul meci de la Turneul de Promovare) trebuie să-l jucăm. Orice informație de genul acesta perturbă concentrarea jucătorilor. Nu e normal ce e se întâmplă. După turneu vorbim orice doriți dumneavoastră, dar nu e normal ca înaintea unor meciuri deosebit de importante să circule informații de genul acesta. E total neprofesională o atitudine de genul acesta.  

Am fost jurnalist 10 ani de zile, stiu despre ce vorbesc. Doar din dorința si plăcerea de a crea senzațional afectați cariera unor jucători si nu e normal. În momentul acesta jucătorii trebuie să fie lăsați să îsi vadă de treabă. 

E total neîntemeiată . Cât timp documentele au fost validate de oficiali, sunt niste informații care nu stiu cui folosesc, sigur nu folosesc baschetului. Propagăm doar asa informații prin surse media, e cea mai ieftină modalitate de a crea valuri, disensiuni si situații de controverse pentru ca lumea să nu îsi poată continua activitatea. M-au deranjat toate apropourile si toate discuțiile create în special pe social media, nu e normal. 

Vom reveni cu informații!

Mai citiți si:

EXCLUSIV. Politehnica Iasi ar putea pierde dreptul de a evolua în Liga Națională de Baschet Masculin

T.F. Liga 1 M: Politehnica Iasi afirmă că a pierdut acordul de joc al sportivului Alexandru Dudu

T.F. Liga 1 M: Aurel Vlaicu si Cuza Sport Brăila au depus memoriu împotriva Politehnicii Iasi

Politehnica Iași a pierdut prin forfait tehnic partida cu Timba Timișoara

T.F. Liga 1 M – Politehnica Iasi ar fi folosit un sportiv fără drept de joc

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!