Stiri Cupa României Masculin

Cuza Sport Brăila completează tabloul turului doi al Cupei României

Andreea Vlase

Andreea Vlase
10.10.2018

Cuza Sport Brăila s-a alăturat celorlalte 7 echipe care au acces în turul secund al Cupei României la baschet masculin. Brăilenii au trecut de Universitatea Cluj-Napoca cu 156-99 la general, după ce au câștigat și în retur, cu 71-47, pe sferturi: 20-17, 22-12, 13-12, 16-6. Ambele partide s-au disputat la Cluj.

Cuza Sport face parte din a doua grupă valorică în campionat, iar Universitatea, din a treia. Dubla a fost amânată de la finalul lunii septembrie, după problemele cu care s-a confruntat formația brăileană. Cuza Sport pornea cu un avans de 33 de puncte în retur, după ce a câștigat marți cu 85-52.

Și jocul secund a fost la discreția formației din grupa valorică superioară, care a condus pe toată durata partidei. „Pirații” aveau 20-17 la prima pauză, iar la vestiare au intrat cu un avans de 13 lungimi, 42-29. Clujenii s-au apropiat la 6 puncte în prima parte a sfertului trei, dar Cuza Sport s-a distanțat din nou. La ultima pauză scorul era 55-41. Universitatea a înscris doar 6 puncte în ultimele zece minute, astfel că diferența finală a fost de 24 de puncte, scor 71-47.

Joshua Keyes, de la învingători, a fost în double-double cu 20 de puncte și 10 recuperări, iar Adrian Movileanu l-a urmat cu 16 puncte. De la clujeni s-au remarcat Rareș Mihășan și Alexandru Burlacu, cu 17 și 12 puncte.

Cuza Sport Brăila va juca în turul următor cu CSM Sighetu Marmației. Meciurile din faza a doua sunt programate în 17 și 24 octombrie. Brăilenii au următorul meci oficial în trei zile, acasă cu CSO Voluntari, în grupa B a Ligii Naționale. Tot sâmbătă joacă și Universitatea Cluj, în grupa C, acasă cu Agronomia București.

*sursa foto: realitateadebraila.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!