Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dalibor Djapa: "Am avut un joc de echipă mai bun"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
02.11.2013

Dalibor Djapa a explicat pentru cititorii TotalBaschet victoria obținută de echipa sa în fața lui Gaz Metan Mediaș, 81-76.

Pivotul Energiei Rovinari consideră că jocul echipei sale a crescut după înfrângerea de pe teren propriu cu CSU Sibiu și că pricipalul factor în obținerea victoriei a fost jocul de echipă.

A fost un meci dificil. Ne-am pregătit foarte bine toate săptămânile acestea după ce am pierdut acasă cu Sibiul, aveam nevoie de o schimbare de atitudine ca să obținem niște victorii. După ce am jucat cu Mediașul în cupă, știam că avem șanse să câștigăm și ne-am concentrat foarte mult pe acest joc. Am avut un joc de echipă mai bun, am lucrat la asta, la jocul de pase, recuperări. Cred că avem o echipă cu un potențial mare și putem să creștem mai mult. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!