Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dalibor Djapa:"Trebuie să ne concetrăm mult mai mult"

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
13.10.2013

Etapa a treia a Ligii Masculine pune faţă în faţă de această dată pe Energia Rovinari şi CSU Sibiu. Confrunatrea care va avea loc la Sala Sporturilor din Tg-Jiu, va debuta cu începere de la 17:30 şi va fi transmisă în direct prin intermediu Digi Sport 1.

Înaintea acestei confruntări, centrul gorjan, Dalibor Djapa a prefaţat partida de astăzi, vorbind totdată şi despre prima înfrângere înregistrată de gorjeni de la începutul sezonului regulat.

Cum apreciezi evoluţia echipei în meciul de miercuri?

Nu am reuşit să ne impunem ritmul, să jucăm aşa cum o facem de obicei. Principalul motiv pentru care nu am realizat lucru a fost problema pe care am avut-o la recuperări. Antrenorul nostru ne-a avertizat în legătură cu recuperările lor ofensive, însă noi nu am dispus de energia necesară pentru a reveni. Astfel, am avut un defecit la capitolul apărare şi nu am putut câştiga meciul. Vom încerca, însă să reparăm aceste greşeli pentru meciul următor.

Cum a fost să revii la Cluj în calitate de adversar?

Am jucat din nou la Cluj și m-am simţit foarte bine. Pentru mine, jumătatea de sezon petrecută acolo a fost o experienţă foarte reuşită, mai ales că am ajuns să cunosc oameni pe care mi-a făcut plecere să îi revăd.

Ce aşteptări ai de la partida de astăzi?

În ceea ce priveşte partida cu Sibiul, trebuie să ajustăm problemele la recuperări şi să ne concentrăm mai mult. Astfel, vom putea să arătăm cu adevărat valoarea noastră. Va fi dificil să jucăm împotriva sibienilor, în ciuda faptului că dispunem de terenul propriu. Ei au o echipa experimentată, care a arătat încă din presezon că este redutabilă. Noi trebuie să ne concentrăm asupra jocului, să ne impunem ritmul şi să fim cât mai agresivi atât în apărare, cât şi în ofensivă. Sperăm totodată că fanii vor veni în număr mare la sala şi ne vor sprijini asemeni ultimului meci jucat acasă.

Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!