Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Am început mai slab, dar ne-am revenit pe parcurs și am evoluat foarte bine”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.03.2018

Olimpia CSU Brașov conduce cu 1-0 în sfertul de finală cu FCC ICIM Arad după ce s-a impus cu 73-66 în primul meci al seriei, pe propriul teren. Alb-albastrele au fost conduse la 10 puncte în primul sfert, dar au revenit și au avut un avans maxim de 15 puncte.  

Antrenorul Olimpiei, Dan Calancea, a trimis în teren și jucătoarele cu mai puține minute, la final.

„Am început mai slab, dar ne-am revenit pe parcurs și am evoluat foarte bine, atât în defensivă, cât și în ofensivă. Am avut la un moment dat o diferență de 16 puncte, iar spre final am introdus pe teren toate jucătoarele, pentru a le odihni pe cele care au evoluat mai mult. Este destul de devreme să ne considerăm calificați în semifinale, mai este de jucat. Sper ca marți, la Arad, jucătoarele noastre să se mobilizeze exemplar, așa cum au făcut-o și astăzi și, de ce nu, să ne întoarcem cu calificarea”, a declarat Dan Calancea după meci, citat de coronapress.ro.

Tehnicianul a vorbit și despre surpriza din prima zi de play-off, victoria formației de pe locul 7, SCM Timișoara, pe terenul ocupantei locului secund la finalul sezonului regulat, CSM Satu Mare.

„Am spus că în play-off se poate întâmpla orice, așa cum s-a întâmplat să bată Timișoara la Satu Mare. Lumea s-a mirat atunci când am pierdut cu Timișoara dar acum s-a dovedit că echipa de pe Bega este bună și poate pune probleme oricui. Ar fi o variantă mai simplă pentru noi, dacă ne calificăm mai departe, să jucăm în semifinale cu Timișoara, însă cred că valoarea și experiența echipei din Satu Mare își vor spune cuvântul în cele două meciuri pe care le mai are la dispoziție să întoarcă rezultatul”, a mai spus Dan Calancea, conform aceleiași surse.

Marți se joacă meciurile 2 din primul tur de play-off. Olimpia CSU Brașov va evolua pe terenul celor de la FCC ICIM Arad de la ora 18. O victorie brașoveană închide seria, în timp ce  o victorie arădeană forțează decisivul. Vineri, 30 martie, este data rezervată pentru eventualele partide decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!