Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Am folosit jocul cu Sepsi ca pe un antrenament cu public înaintea celor două jocuri decisive de săptămâna viitoare”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
21.01.2018

Formația brașoveană a suferit cea mai clară înfrângere în acest sezon, pe terenul campioanei ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Antrenorul brașovean, Dan Calancea, a folosit zece jucătoare la acest meci, iar cel mai mult a jucat Higgins, aproape 32 de minute.

„Am folosit jocul cu Sepsi ca pe un antrenament cu public înaintea celor două jocuri decisive pe care le vom disputa săptămâna viitoare, miercuri și duminică, la Brașov. O eventuală victorie în restanța de miercuri, cu Alexandria, ne aduce pe locul trei în clasament, ceea ce ar fi ceva senzațional. Am pierdut la Alexandria în ultima secundă de joc și ne dorim revanșa”, a declarat Dan Calancea, citat de bzb.ro.

Pentru Olimpia Brașov urmează restanța cu CSBT Alexandria, programată miercuri de la ora 18. În penultima etapă a sezonului regulat, brașovencele vor primi vizita Universității Cluj, pe 28 ianuarie. Olimpia va juca în ultima etapă la Timișoara, în primul week-end din luna februarie.

*Foto: Balázs Gyurkó-Henning/Crow Security

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Bla bla bla
    Cel mai mare comentator! Antrenament cu public pt urmatoarele meciuri ? In primul rand n- o sa aveti public pt ca n-o sa jucati cu Sepsi. Cu caderea nervoasa a lui Handford in ultimul sfert cand a lovit-o intentionat pe Kilin? Sa nu vorbim de Irimia. Ce sa spun? Fain antrenament. Cel putin la baschet ati primit o lectie pe care n-o veti uita curand.

    cu 6 ani în urmă (21.01.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fadgyas arpad :

    minciunã
    Declarația asta ar fi fost bine înainte de meci sã ziceți şi la cei 10-15 suporteri venite de la brasov sã nu mai vine cã meciul este nunai un antrenament cu publicul. Dar cred cã la nici un meci de acasã no sã aveți mai mult de maxim 200 de spectatori cã numai cu Sepsi puteți sã mobilizați.

    cu 6 ani în urmă (21.01.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Este o declaratie complect nefericita ! Un antrenor sa accepte o infrangerea umilitoare cu o asemenea declaratie,explica de ce au jucat atat de ineficient si dur brasovencele.

    cu 6 ani în urmă (22.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!