Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Banca mult mai lungă a adversarei și-a spus cuvântul. Și nu numai banca”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
13.04.2018

Partida de la Brașov a fost mult mai echilibrată decât prima a semifinalei. Gazdele au avut un avans de 17 puncte în prima parte a sfertului secund, dar au cedat la final cu 68-72. Sătmărencele s-au calificat în finala mare a LNBF, în timp ce brașovencele vor juca pentru bronz, la fel ca în ultimele două sezoane.

Antrenorul gazdelor, Dan Calancea, s-a declarat mândru de prestația echipei sale, dar crede că banca oaspetelor și-a spus cuvântul.

„Astăzi nu mi s-a părut deloc dezechilibrată lupta, ținând cont de faptul că, la un moment dat, am avut 17 puncte diferență. Consider că echipa s-a autodepășit. Sunt mândru de ceea ce a realizat echipa mea astăzi. Din păcate, n-am putut să ținem diferența de 17 puncte. Până la urmă, banca mult mai lungă a adversarei și-a spus cuvântul. Și nu numai banca. Nu vreau să intru în altfel de detalii și alte comentarii care nu își au locul. Dar consider că puteam câștiga.

Nu vreau să comentez. Am avut 17 puncte și, în mod normal, ar fi trebuit să câștigăm această partidă. Nu vreau să discut despre alte aspecte colaterale. În ciuda faptului că am pierdut, sunt mândru de ceea ce au realizat fetele astăzi pe teren”, a declarat Dan Calancea, după meciul de joi.

Olimpia CSU Brașov va întâlni Universitatea Cluj-Napoca în finala mică a Ligii Naționale.

„Ceea ce am realizat până acum în acest sezon, din punctul meu de vedere, este deosebit. Jucăm, în ultimele 3 sezoane, a 3-a finală mică consecutivă. Firesc, ne dorim să ne apărăm medalia de bronz din sezonul trecut. Ne așteaptă o finală mică foarte dificilă, indiferent de adversarul care va fi, cel mai probabil Cluj. Sperăm să o câștigăm. Dacă vom juca cum am jucat astăzi, consider că nu vor fi probleme, cu toate că ne așteaptă o finală extraordinar de dificilă”, a mai spus Dan Calancea.

Brașovencele vor găzdui în 19 aprilie primul meci din lupta pentru bronz, de la ora 18. A doua partidă se va disputa la Cluj-Napoca, în 22. Dacă va fi nevoie de joc decisiv, acesta va avea loc în 25 aprilie, pe terenul Olimpiei CSU.

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Brasovul va castiga bronzul,U Cluj ne fiind o echipa redutabila....

    cu 6 ani în urmă (13.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca raress23:

      Hai sictir
      Un mare idiot

      cu 6 ani în urmă (13.04.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Vreau sa remarc ca esti foarte inteligent !!Eu am scris o constatare dupa doua jocuri facute cu SEPSI SIC,unde U a fost aproape lipsit,si am facut o predictie tot pe baza celor vazute>Brasovul este o echipa mai buna ca U,ca atare sper sa castige !!

      cu 6 ani în urmă (13.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca raress23:

      Invata gramatica mai intai
      Dupa vb

      cu 6 ani în urmă (13.04.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Ai putea fi un bun supervizor gramatical,care gaseste nod in papura,dar din pacate iti lipseste cel mai important element:creierul!Sportul nu este gramatica ci o competitie. Unul castiga celalalt pierde.Universitatea Kolozsvár pierde si cu Brasovul,dar te linmistesc:veti ocupa totusi locul 4 !!

      cu 6 ani în urmă (17.04.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    VETI VEDEA,CA AM DREPTATE!!!

    cu 5 ani în urmă (19.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!