Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Din punctul meu de vedere este 1-0 și atât, altceva nu mai contează”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
11.04.2017

Olimpia CSU Brașov primește vizita celor de la ACS Sepsi SIC, partidă ce contează pentru jocul secund al semifinalelor Ligii Naționale. Tehnicianul echipei de sub Tâmpa, Dan Calancea a prefațat acest duel.

„Din punctul meu de vedere este 1-0 și atât, altceva nu mai contează. Noi am avut o strategie prestabilită înainte de jocul de la Sf. Gheorghe. Fiecare își calculează pașii așa cum crede de cuviință. În momentul în care o echipă ca Sfântu se distanțează la 10-15 puncte este foarte greu să mai revii. Am luat decizia să folosim jucătoarele care au evoluat mai puțin și să menajăm unele dintre jucătoarele importante în perspectiva următoarelor jocuri. Nu știu ce a încercat să demonstreze Sepsi în condițiile în care noi evoluam cu două jucătoare de 17-18 ani, iar ele continuau să joace cu patru jucătoare americance. Mă rog, fiecare își stabilește strategia așa cum crede de cuviință. Încă o dată o spun, pornim cu șansa a doua, dar vom încerca în partida de pe teren propriu să egalăm situația.

Primele 15-16 puncte au fost extrem de echilibrate, după primul sfert, scorul a fost 18-16. Noi am început meciul foarte bine, am condus cu 6-0, atunci am avut o aruncare singură cu panoul ratată de Pesovic, putea foarte bine să fie 8-0. În primele 15 minute jocul a fost extrem de disputat, iar scorul a alternat. Din păcate pentru noi, în sfertul doi Sepsi s-a distanțat la 10 puncte după câteva greșeli ale noastre.

Sperăm ca pe teren propriu să dăm o replică. Scorul de acolo este înșelător, cel puțin din punctul meu de vedere pentru că în mare parte din repriza a doua a jocului am jucat numai cu jucătoare românce.”

Tehnicianul face un apel către suporterii care vor fi prezenți la meci:

„Fac un apel suporterilor care vor fi prezenți în Sala Sporturilor din Brașov. Când s-a disputat aici finala Cupei României cu echipa din Sf. Gheorghe au fost peste 2400 de suporteri. Probabil este un record care greu va mai fi egalat vreodată de o echipă care va disputa jocuri aici. Nu știu dacă așa va fi mâine, dar aș dori să fac un apel celora care vor fi prezenți să se comporte cât se poate de civilizat, să încurajeze echipa noastră și să fie concentrați doar asupra jocului, alte lucruri colaterale nu cred că își au rostul.”

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    bla bla bla
    Nu trebuie sa te scuzi domnule Clancea. Webb nu este titular? A jucat 37 min, Higgins 33 etc etc, in schimb Marshall si Jeffery au jucat cate 30, Thomphson 18.Trebuie sa recunosti numai. In privinta acelui record: au fost 2000 de suporteri atunci, dintre care 1200 din Sfantu Gheorghe. Chiar daca recordul va fi egalat va fi datorita fanilor Sepsi SIC, chiar daca o sa ne luati pret triplu la bilete ca si data trecuta. Fanii Brasovului intra mereu gratis in sala Kati Szabo.

    cu 7 ani în urmă (11.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Wolfpack:

      Anunt important!
      La Brasov se vand neuroni cu reducere special pentru fanii din Sf. Gheorghe!

      cu 7 ani în urmă (12.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    1-0
    Mai multe lucruri șchioapătă în această declarație. Nu numai din punctul Dvs. de vedere este 1-0. Atât este scorul real în acest moment, la care prestabilit nu ați putut reacționa, pentru că așa ați "vrut" Dvs. Dacă o echipă se distanțează la 10-15 puncte trebuie să luați măsuri, cu ce aveți pe bancă, împreună cu ce aveți în cap. Dacă Dvs. ați cântărit ambele posibilități și v-ați decis să sacrificați acel meci, de ce vă impacientați când celălalt antrenor, care are altă bancă, altceva în cap și alt obiectiv....să nu facă la fel. Trebuia o semifinală de campionat Național redus la U-17, pentru că Dvs. așa v-ați calculat pașii ??? Echipe care au remontat 10-15 puncte sunt de obicei din categoria: CAMPIOANE. Dvs. nici măcar nu ați încercat...iar textele sunt tardive. Va fi 2-0, și din păcate altceva, nu va mai conta. Cât despre celelalte lucruri colaterale...sunteți în cunoștință de cauză, știți deja ceva ??? Dacă da spuneți la autoritățile competente, dacă nu,...Dvs. sunteți cel care... Să câștige cel mai bun, dar ...nu prea aveți stofă de campion domnule Calancea. Apropo, nu sunt din Sf.Gheorghe și țin cu altă echipă !

    cu 7 ani în urmă (11.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Domnule Calancea : este 2-0 si atat !

    cu 7 ani în urmă (12.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Wolfpack:

      Da
      Echopa din Sf. Gheorghe este superioara in acest moment celei din Brasov. Atat din punct de vedere sportiv. Extrasportiv, comportamentul fanilor din Sf. Gheorghe este realmente grețos. Habar n-au de fair-play, habar n-au de bune maniere, habar n-au de civilizatie. Niste salbatici abia iesiti din grote.

      cu 7 ani în urmă (12.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!