Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Este o înfrângere firească, oarecum. Fetele nu au mai rezistat fizic”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.11.2018

Formația brașoveană a înregistrat primul eșec pe propriul teren în acest sezon. Alb-albastrele au cedat cu 72-91 cu CSM Târgoviște, formație care a reușit prima victorie în campionat. Diferența era de cinci puncte în primul minut din sfertul patru, dar a crescut considerabil pe final, când gazdele au marcat un singur punct în mai mult de trei minute și jumătate.

Antrenorul Olimpiei CSU, Dan Calancea, a declarat că apărarea nu avea cum să funcționeze în condițiile în care elevele sale nu au rezistat fizic.

„Oarecum este o înfrângere firească. Realmente, fetele nu au mai rezistat fizic. Apărarea noastră nu avea cum să funcționeze în aceste condiții. Sunt câteva jucătoare care meci de meci au evoluat peste 30, 35 de minute. Este cât se poate de clar că nu putem juca în doar câteva jucătoare. Și în aceste condiții, le felicit pentru efortulul pe care l-au făcut astăzi, pentru că este foarte dificil să faci efortul pe care îl fac ele meci de meci”, a spus Dan Calancea după partidă.

Acesta a vorbit despre o diferență de salarii între cele două formații.

„Sper să avem evoluții mai bune în următoarele jocuri. CSM Târgoviște a câștigat meritat. Este o echipă la care probabil două dintre jucătoare câștigă cât toate cele 8 ale noastre, care sunt remunerate financiar, la un loc. Doresc succes echipei din Târgoviște”, a mai spus Dan Calancea.

Olimpia CSU Brașov joacă următorul meci acasă cu Universitatea Cluj, în 10 noiembrie, de la ora 18. După aceea urmează pauza pentru naționale, după care brașovencele vor juca la Satu Mare, în 28 noiembrie.

*foto: Sports Pictures flickr

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Nasol, maestre! Să te bată o echipă formată din 2 străine iubitoare de Bachus, două românce de 39 și 44 de ani plus încâ una ce anul trecut a fost în curtea matale nu face cinste!

    cu 5 ani în urmă (04.11.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    CE SA FACEM,ATI JUCAT PE NIVELUL VOSTRU.

    cu 5 ani în urmă (05.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!