Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Este un meci foarte greu cu Galațiul. Sper ca fetele să se mobilizeze cum au făcut-o la Arad”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
09.10.2017

Dan Calancea

Formația brașoveană a început campionatul cu o victorie la Arad, iar antrenorul Dan Calancea se așteaptă la un joc dificil în etapa a doua. Acesta speră că elevele sale se vor mobiliza la fel și pentru întâlnirea de acasă cu Phoenix. Gălățencele au cedat în prima rundă cu UPM BC Sirius Târgu Mureș.

„Sunt convins că va fi un joc dificil, în ciuda faptului că în prima etapă Galațiul a pierdut pe propriul teren. Este o echipă care are în componență jucătoare valoroase, este condusă de un antrenor portguhez foarte valoros și nu cred că putem spune dinainte că jocul va fi câștigat de echipa noastră. Este un meci foarte greu. Sper ca fetele să realizeze acest lucru, să se mobilizeze la fel cum au făcut-o și-n prima etapă de la Arad”, a declarat Dan Calancea.

Antrenorul Olimpiei este conștient că echipa sa mai are multe de pus la punct.

„Cred că suntem la 25-30% din ceea ce putem noi ca exprimare, în toate fazele jocului, atât în defensivă cât și în ofensivă. Suferim mult în acest moment la automatisme și la relațiile de joc, în teren și în afara lui, pentru că sunt multe jucătoare noi. Sperăm ca odată cu trecerea etapelor să jucăm din ce în ce mai bine. E important că am început cu o victorie, foarte, foarte important pentru moralul jucătoarelor, dar mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct. Avem o echipă foarte tânără, cea mai tânără din Liga Națională în acest sezon, cu o medie de vârstă de 21,2 ani. Este un avantaj, dar este și un dezavantaj acest lucru. Sperăm să facem un rezultat mai bun decât sezonul trecut, dacă se poate”,  a mai spus tehnicianul medaliatei cu bronz din ediția trecută a LNBF.  

Meciul dintre Olimpia Brașov și Phoenix Galați se joacă astăzi de la ora 18 și va fi transmis pe DigiSport 3. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!