Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Fetele noastre nu au fost destul de calme și nu au rezistat la presiune”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.03.2015

Olimpia CSU Brașov a pierdut pe final de joc, scor 76-78, meciul care o menținea pe poziția a 7-a la finalul sezonului regulat. Dan Calancea, antrenorul formației brașovene, a explicat eșecul de la Alexandria, vorbind de asemenea și despre primul duel din play-off, cel cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, câștigătoarea sezonului regulat. 

Este frustrant să joci mereu foarte bine, să fi acolo, foarte aproape de victorie și să o scapi printre degete. Am câștigat din nou trei sferturi, dar am pierdut sfertul secund la o diferență foarte mare în urma unor greșeli copilărești prin care le-am pus pe adversare pe contraatac și ele au marcat foarte ușor. Din păcate fetele noastre nu au fost destul de calme și nu au rezistat la presiune. Toată presiunea era pe noi și acest lucru s-a văzut în anumite moment ale jocului. Din păcate am pierdut din nou la ultima fază a meciului și acest lucru lasă urme în moralul fetelor. Vom juca împotriva formației din Sfântu Gheorghe în prima fază a play-off-ului. Va fi foarte greu, dar cu siguranță vor fi niște meciuri foarte spectaculoase, care se vor desfășura cu foarte multă lume în tribune și la Sfântu, dar și la Brașov. Ne vom bate pentru fiecare minge așa cum am făcut și în sezonul regulat și poate vom avea mai mult noroc de data aceasta”, a declarat la finalul întâlnirii Dan Calancea. 

Formația de sub Tâmpa a terminat prima parte a sezonului 2014-2015 din LNBF pe locul 8, având un bilanț de 14 victorii și 12 înfrângeri. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!