Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Fetele s-au mobilizat exemplar și au dat o replică foarte bună în ciuda acestor probleme”,

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.12.2018

Olimpia CSU Brașov a pierdut acasă cu 71-84 în fața campioanei ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, după ce a reușit o prestație foarte bună în sfertul 1, pe care și l-a adjudecat cu 25-13. Covăsnencele au preluat conducerea în sfertul secund după un parțial de 9-26. Dan Calancea a vorbit, din nou, despre problemele cu care se confruntă, cu două jucătoare de bază indisponibile.

Alina Podar are o problemă la tendonul lui Ahile de la piciorul drept și n-a jucat nici în meciul precedent de după revenirea de la națională, iar Kristina Arsenic are probleme cu viza.

„Traversăm o perioadă extraordinar de dificilă. Nu am putut conta nici în acest joc pe Kristina Arsenic, care este în Serbia, nu și-a rezolvat problema cu viza. Nici pe Alina Podar care nu este refăcută după accidentarea pe care a suferit-o la lotul național. Dar și în ciuda acestor probleme, într-un meci cu o formație extraordinar de putenică, fetele s-au mobilizat astăzi exemplar și pot să spun că au dat o replică foarte, foarte bună”, a declarat Dan Calancea la finalul partidei.

Acesta crede că echipa sa ar fi putut produce surpriza dacă era în efectiv complet. De menționat că și ACS Sepsi SIC venea după o deplasare foarte obositoare în Siberia, pentru meciul de EuroCup.

„Probabil că dacă am fi reușit să ținem ritmul din sfertul 1 și dacă am fi fost în efectiv complet, este posibil ca astăzi chiar să fi putut câștiga această partidă. Este foarte, foarte dificil să joci în 6 jucătoare împotriva echipei din Sfântu Gheorghe. Sfântu a câștigat meritat și le urez mult succes în competiția europeană în care activează”, a adăugat antrenorul brașovean.

Pentru Olimpia CSU Brașov urmează două deplasări, înainte de finalul primei faze a campionatului. Elevele lui Dan Calancea joacă vineri, de la ora 18:30 la Arad, iar în ultima etapă vor evolua la Târgoviște, în 19 decembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!