Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Nu are mare importanţă locul de pe care vom începe play-off-ul”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.01.2018

Olimpia Brașov joacă în acest final de săptămână două partide pe terenul celor de la CSU Alba Iulia, în campionat și Liga Europei Centrale. Dubla din Cetatea Unirii deschide seria de 7 meciuri în două săptămâni și jumătate pentru brașovence. Cinci dintre aceastea sunt în campionat și două în CEWL.

„Urmează o perioadă aglomerată, în care sperăm să reuşim multe victorii. Cel mai important însă este să atingem vârfurile de formă atunci când va conta, adică în turneul Final 4 în Cupa Europei Centrale, în turneul Final 8 al Cupei României şi în play-off-ul Ligii Naţionale. În ceea ce priveşte campionatul, din punctul meu de vedere nu are mare importanţă locul de pe care vom începe play-off-ul. Oricare dintre echipele de pe locurile 5, 6, 7, pot elimina formaţiile de pe poziţiile 2, 3 şi 4. Suntem capabili să eliminăm orice formaţie, chiar dacă vom juca mai multe meciuri în deplasare”, a declarat Dan Calancea, citat de bzb.ro.

Antrenorul brașovean a confirmat informația oferită de site-ul nostru, despărțitrea de Portia Durrett. În locul acesteia a venit Silvana Jez, de la Universitatea Cluj.

„Ne-am despărţit amiabil de Portia. Este o jucătoare foarte valorosă, sper să găsească liniştea pe care şi-o doreşte. Am discutat apoi cu cei de la Cluj şi am ajuns la o înţelegere pentru transferul Silvanei. În proporţie de 90% acesta este lotul cu care vom aborda competiţiile din acest sezon”, a mai spus Dan Calancea conform aceleeași surse.

Olimpia Brașov joacă astăzi la Alba Iulia, de la ora 18, într-un meci contând pentru etapa a 13-a din Liga Națională. Duminică cele două echipe se vor întâlni într-o partidă din cadrul grupei A a Ligii Europei Centrale. 

*foto: Sport Pictures facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!