Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „O victorie mult mai grea decât ne-am fi așteptat”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
27.03.2017

Olimpia CSU Brașov s-a impus în fața celor de la Phoenix Galați, scor 74-72, într-o partidă ce a contat pentru sferturile de finală ale Ligii Naționale de Baschet Feminin. Tehnicianul gazdelor, Dan Calancea a fost nemulțumit de jucătoarele sale în unele momente ale jocului.

„O victorie mult mai grea decât ne-am fi așteptat. Sunt extraordinar de supărat pe jucătoarele mele pentru că au tratat total necorespunzător acest meci în unele momente ale jocului. Le-am spus din vestiar că jocul nu este câștigat de dinainte. O formație cotată cu șansa a doua din punct de vedere al loturilor care au fost astăzi pe teren nu are ce pierde și joacă fără nici un fel de presiune. Am avut 16-18 puncte care trebuiau să fie decisive, nu este normal ca la o asemenea diferență să ne ajungă în situația în care s-a ajuns în sfertul patru. Sunt convins că la Galați vom câștiga mult mai ușor.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!