Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Pesovic mi-a zis la pauză că dacă nu intră, mă omoară”

Eduard Popa

Eduard Popa
26.10.2017

dan calancea sirius brasov

Victorie excelentă pentru Olimpia Brașov pe terenul celor de la Sirius Târgu Mureș, scor 79-65, în etapa a cincea a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Antrenorul brașovencelor, Dan Calancea, a fost foarte bucuros de prestația fetelor sale.

„Sunt uimit de ceea ce au reușit fetele azi și nu-mi găsesc cuvintele. Ceea ce a făcut Pesovic e ieșit din comun. De la începutul meciului a cerut să intre in teren, iar la pauză a zis că mă omoară dacă nu intră. Pesovic este un monument de sportiv. A fost un meci care pe care. Chiar dacă ne confruntăm cu multe accidentări, fetele au arătat multă determinare, ceea ce a contat pe finalul jocului.”

Olimpia Brașov a câștigat trei din primele cinci partide din acest debut de LNBF. Următoarea partidă pentru fetele lui Dan Calancea se joacă pe 19 noiembrie, în compania celor de la CSM Satu Mare. Pauza atât de mare se datorează meciurilor internaționale.

*foto: sportsphoto

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!