Stiri Cupa României Feminin

Dan Calancea: „Probabil că nici cei mai înfocați susținători nu se așteptau la acest lucru”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
08.01.2017

Olimpia CSU Brașov se impune pe teren propriu în fața celor de la CSM Satu Mare, scor 84-63, într-o partidă ce a contat pentru manșa retur a primei faze a Cupei României. Atât echipa din Brașov cât și echipa din Satu Mare au reușit calificarea în faza următoare a competiției. Tehnicianul echipei gazdă, Dan Calancea a vorbit despre succesul echipei sale.

„Probabil că nici cei mai înfocați susținători nu se așteptau la acest lucru, dar cel mai important este că s-au așteptat fetele, și-au dorit foarte mult, au crezut în șansa noastră și au luptat exemplar astăzi, atât în apărare cât și în atac. Merită felicitate din plin pentru o extraordinară calificare.

Pentru noi, Cupa în acest sezon nu era un obiectiv ținând cont că avem foarte multe românce de mare valoare, spun eu, dar tinere sau chiar foarte tinere. Din punctul meu de vedere ne-ar mai trebui 2-3 jucătoare ca să putem emite pretenții reale. Ar fi foarte greu să facem față, din punct de vedere fizic în primul rând, dar așa cum au luptat astăzi fetele sunt convins că suntem capabili de orice.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!