Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Rivalele au două jucătoare noi față de partidele din Cupa României”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.10.2018

Olimpia CSU Brașov primește astăzi, de la ora 18:00, vizita formației arădene, cu care s-a întâlnit și în primul tur al Cupei României, acum o lună. Atunci cele două echipe și-au împărțit victoriile. Brașovencele vin după eșecul categoric de la Sfântu Gheorghe, dar nu au avut formula completă atunci. Antrenorul Dan Calancea a vorbit despre duelul cu arădencele, primul dintr-o serie de trei pe propriul teren.

„Nu cred că scorul de la Sf. Gheorghe reflectă diferența dintre cele două echipe. Sunt convins, că la Brașov putem să ne luăm revanșa. Câștigătoarea s-a decis în primul sfert. Apoi, s-a accidentat Flavia Ferenczi. Pesovic nu a putut juca fiind și ea accidentată. Sunt trei jocuri foarte dificile. Cel mai important este cel care urmează, cel de luni cu Aradul. Va fi greu. Față de partidele din Cupa României, rivalele au două jucătoare noi, Teodora Neagu și o sportivă din SUA (n.r. A'Lexxus Harrison). Sunt convins însă că noi vom da totul, fetele se vor mobiliza exemplar și vom face totul pentru a câștiga”, a declarat antrenorul Dan Calancea, citat de mytex.ro.

Tehnicianul brașovean a vorbit din nou despre problemele de efectiv, întăriri și când ar putea să apară acestea.

„Este dificil, mal ales la antrenamente. Rar am putut să ne pregătim 5 contra 5. Nu suntem presați de timp. În acest nou format, în sezonul regulat nu se mai joacă pentru calificarea în play-off, vom fi acolo. Am mai spus-o, pentru mine nu este important de pe ce loc mergem în play-off și ce adversar vom avea. Contează să fim atunci în vârf de formă. Nu ne grăbim și vrem să facem cele mai bune mutări. Orice lună care trece, înseamnă puțin în plus la buget și posibilitatea de a aduce o sportivă mai valoroasă”, a mai spus Dan Calancea.

Olimpia CSU Brașov întâlnește astăzi, de la ora 18:00, pe FCC ICIM Arad la sala D.P. Colibași. Urmează partidele de acasă cu CSM Târgoviște și Universitatea Cluj, înainte de pauza pentru meciurile naționalei.

*foto: Sports Pictures flickr

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    DOMNULE CALANCEA,AVETI DREPTATE: SCORUL NU REFLECTA DIFERENTA DINTRE CELE DOUA ECHIPE_TREBUIA SA FIE DIFERENTA MULT MAI MARE,DAR SEPSI SIC A TRAS FRANELE,TINAND CONT DE FAPTUL CA NE SINTETI VECINI ! LA BRASOV VETI PRIMI DIFERENTA !

    cu 5 ani în urmă (29.10.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      7verze, cum a frânat Enisey cu voi?

      cu 5 ani în urmă (29.10.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!