Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Calancea: „Voi fi nevoit să-mi prezint demisia dacă se continuă această degringoladă la Sala Sporturilor”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
15.12.2017

Antrenorul Olimpiei Brașov, Dan Calancea, este nemulțumit că programul de la Sala Sporturilor D.P. Colibași îi dă activitatea peste cap. Tehnicianul ia în calcul chiar și demisia din cauză că formația sa trebuie să se strecoare printre alte evenimente, deși are rezultate importante în ultimii ani.

„Vreau să semnalez câteva aspecte anormale care se întâmplă la Sala Sporturilor, care pentru mine, cel puțin, sunt de neînțeles. În ultimii doi ani echipa noastră are jucate patru finale naționale, două finale mari de Cupa României și două finale mici de Liga Națională, fiind de departe cea mai performantă formație din județul nostru la jocurile sportive.

În ciuda acestor rezultate de excepție, obținute cu bugete minime, programul la sală este ridicol. Jocul cu Timișoara a fost la ora 19.15, după jocul de fotbal de sală de liga a doua (ni s-a spus că jocul urmează sa fie televizat, dar nu a fost). Jocul cu Arad este reprogramat duminică (martorii lui Iehova au activitate). Nu ne vom antrena vineri, sâmbătă și duminică dimineață în sala de joc.

Jocul din data de 27 decembrie cu Alexandria, care urmeză să fie televizat, este posibil să se joace la Sfântu Gheorghe, pentru că trebuie să se dispute un turneu de fotbal al vedetelor (în condițiile în care programul nostru pentru întregul tur de campionat a fost dat cu multe luni în urmă). Cu toată considerația pentru foștii mari jucători de fotbal, sunt convins că dacă ar ști faptul că pot periclita desfășurarea unui joc de Liga Națională, ar fi primii care ar găsi soluții pentru desfășurarea partidei de baschet.

În condițiile în care se continuă această degringoladă la Sala Sporturilor, voi fi nevoit să-mi prezint demisia”, a declarat Dan Calancea.

Olimpia Brașov întâlnește duminică, de la ora 18, pe FCC ICIM Arad. Alb-albastrele stau în etapa a 11-a pentru că ar fi avut meciul cu retrasa Phoenix. Partida dintre Olimpia Brașov și CSBT Alexandria, din etapa a 12-a apare pe lista televizărilor în 27 decembrie, de la ora 19:45.

În perioada 27-29 decembrie este programat un turneu de fotbal al vedetelor. Echipele din LNBF pot fi amendate cu 2.500 de euro în caz că nu se conformează să joace în ziua și ora cerute de televiziune, astfel că s-ar putea alege soluția Sfântu Gheorghe pentru disputarea acelui meci. 

*foto: SportPictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!