Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleşeriu și Cristi Achim, live studio pe totalbaschet

Eduard Popa

Eduard Popa
25.05.2019

Dan Fleşeriu și Cristi Achim, live studio pe totalbaschet

CSU Sibiu va găzdui primele două meciuri ale finale Ligii Naționale de Baschet Masculin jucată împotriva celor de la CSM CSU Oradea, campioana en-titre a LNBM.

Partida va pune față în față doi dintre cei mai vechi antrenori ai LNBM, Dan Fleșeriu, care a preluat CSU Sibiu în 2015 și Cristian Achim, care este antrenorul Oradiei de nouă sezoane! Cei doi tehnicieni vor fi față în față într-un live studio organizat de gazde și care va fi transmis în format live video și pe pagina de facebook a totalbaschet. Înaintea dialogului dintre cei doi antrenori, în live studio vor fi prezenți Horațiu Floca, președintele CSU Sibiu și Mircea Vulc, ultimul antrenor care a adus titlul sibienilor.

Studioul va avea loc de la ora 16:30, după cum anunță chiar organizatorii:

Primul meci al finalei are loc luni, 27 mai, de la ora 18:00. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 4.

*foto: Roby Boros/ Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!