Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleşeriu: „A fost un meci neaşteptat de dur. Dinamo a jucat cu multă ambiţie”

Eduard Popa

Eduard Popa
23.12.2017

fleseriu csu sibiu dinamo

CSU Sibiu a învins fără drept de apel Dinamo Bucureşti într-un meci disputat în avans în etapa a XI-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Antrenorul sibienilor, Dan Fleşeriu, s-a arătat mulţumit de jocul tinerilor săi elevi.

„Un meci care a fost neașteptat de dur. Am avut 4 oameni cu buza spartă, unul cu arcada spartă. Băieții de la Dinamo au jucat cu multă ambiție, un pic mai dur decât suntem obișnuiți. Mă bucur că băieții noștri au răspuns corect la agrevisitatea adversarului și au reușit să câștige încă de la început. Tinerii jucători au arătat astăzi, spre deosebire de meciul cu Iaşi, căă pot fi folosiţi şi că merită să joace. Acum depinde de mine dacă o să am curajul să îi bag în meciurile următoare”, a spus tehnicianul sibienilor după meci.  

CSU Sibiu a ajuns astfel la 8 victorii şi 3 înfrângeri şi aşteaptă duelul de la începutul lunii ianuarie împotriva celor de la CSM CSU Oradea.

*foto: facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!