Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Fleşeriu: „Nu vor pleca jucătoare în pauza de iarnă”

Andrei Militaru

Andrei Militaru
17.12.2014

Meciul câştigat cu Alexandria, săptămâna trecută, a fost ultimul pe care CSM Târgovişte l-a disputat în acest an. La final de 2014, tehnicianul Dan Fleşeriu a făcut câteva previziuni pentru 2015 în privinţa viitorului echipei sale şi a obiectivelor pe termen scurt. „Sper să urmeze pentru noi un titlu național și o nouă Supercupă. Îmi pare rău că nu am noroc de Cupa României la Târgoviște. Sper că vom face treabă, vom juca mai bine, deocamdată nu sunt mulțumit de joc”, a precizat Fleşeriu, care îşi doreşte ca lotul să fie întărit în această pauză de iarnă.

Nu cred că vor pleca jucătoare în pauza de iarnă. Din discuțiile pe care le-am avut cu conducerea vreau să cred că vom mai aduce jucătoare, nu că va pleca cineva. Pe 2 ianuarie suntem înapoi la treabă, pe 3 începem antrenamentele”, a mai menţionat antrenorul lui CSM, conform dbsport.ro.

În final, acesta a transmis câteva mesaje suporterilor târgovişteni, cărora le-a făcut şi o promisiune pentru 2015: „Sărbători fericite și să ne vedem sănătoși în 2015. Să aibă tot ce își doresc în noul an. Noi vrem să le oferim clipe frumoase, cum au fost cele din primăvară, în sala lui Sepsi. Eu nu pot să uit acea victorie și sper să o reedităm în februarie. Deja gândurile mele se îndreaptă spre acel meci”, a conchis Fleşeriu.

* FOTO: Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!