Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Îmi pare rău că n-am reușit să ne ridicăm la nivelul întâlnirii de astăzi”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.01.2018

Sibienii au jucat din nou în deplasare după o lună în care au evoluat doar pe teren propriu și au obținut cinci victorii la rând. BC CSU Sibiu a pierdut la București cu CSM Steaua Eximbank, scor 78-68. Oaspeții au condus cu cinci puncte la prima pauză, dar gazdele au trecut în avantaj în sfertul secund și au avut un avans maxim de 20 de puncte. Dan Fleșeriu a fost nemulțumit de apărarea prea relaxată a echipei sale.

„Un meci foarte slab pentru noi astăzi, din toate punctele de vedere. Apărare mult prea relaxată față de cum ar trebui să jucăm, având în vedere că Steaua este o echipă foarte bună, una dintre candidatele la titlu. La cum am jucat astăzi, faptul că am pierdut doar la 10 puncte este un lucru bun. 10 puncte înseamnă că încă avem avantajul meciurilor directe și putem să rămânem în clasament peste ei la același număr de victorii sau înfrângeri. Îmi pare rău că n-am reușit să ne ridicăm la nivelul întâlnirii de astăzi, dar cu siguranță că vom putea să jucăm mai bine și sper să o facem cu Timișoara, în meciul care urmează”, a declarat după meci antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu.

Pentru BC CSU Sibiu este a patra înfrângere în deplasare din cinci partide. „Vulturii” s-au impus ultima dată în afara sălii Transilvania la începutul campionatului, la Oradea. În etapa secundă echipa lui Dan Fleșeriu s-a impus cu 88-74 în duelul cu Steaua, astfel că are avantajul rezultatelor diecte.

*foto: Dragoș Dumitru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!