Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu, înaintea derby-ului: „Un joc pe care noi trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate, concentrare și determinare”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.01.2019

Dan Fleșeriu, antrenorul celor de la BC CSU Sibiu, a vorbit despre ultimul meci al echipei sale în prima fază din sezonul regulat, partidă în care va întâlni chiar marea rivală și principala contracandidată la primul loc, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. 

„Un meci important ca orice alt meci împotriva Clujului, un meci care va stabili cine termină pe locul 1 după prima fază a campionatului. Este un joc pe care noi trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate, concentrare și determinare în încercarea de a obține evident o victorie. Știm că cei de la Cluj au un loc foarte puternic, probabil cel mai bun din Liga Națională, iar asta poate pe noi doar să ne motiveze și să reprezinte din nou un test important pentru a vedea dacă în acest sezon putem obține mai mult decât în precedentele”, a declarat tehnicianul sibienilor pentru pagina oficiala de Facebook a echipei. 

Confruntarea dintre cele două mari rivale este programată sâmbătă*, 12 ianuarie, cu începere de la ora 17:30, în BT Arena din Cluj-Napoca, fiind transmisă în direct de DigiSport. 

În meciul tur de la Sibiu, gazdele de atunci s-au impus cu 85-74 în fața clujenilor, cele două formații fiind despărțite acum în clasament exact de punctele puse în joc în respectivul duel. Trupa lui Fleșeriu este prima în clasament cu 11 victorii, 2 înfrângeri și 23 de puncte, fiind secondată de U-BT cu 10 victorii, 3 înfrângeri și 23 de puncte. 

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    aici a dat-o strategic
    Fleseriu. Auzi, ca avem cel mai puternic joc din campionat. La ora asta, nici vorba. Poate un lot puternic, printre cele mai puternice, la bataie cu sb, oradea. Dar nicidecum la ora asta nu avem cel mai puternic joc si cei care au urmarit parcusul echipei stim asta foarte bine. Dar Dan vrea sa puna un pic de presiune pe noi, sa ne prezinte drept favoriti, pentru a scadea presiunea pe propria echipa.

    cu 5 ani în urmă (11.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      bun, a zis bun
      nu puternic :)

      cu 5 ani în urmă (11.01.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @studentU
      Vezi că e o greșeală de transcriere, a zis lot, nici joc, nici loc, "probabil cel mai puternic din campionat"...

      cu 5 ani în urmă (11.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      eu am citit joc
      nici n am observat greseala. Daca a zis lot, atunci are mai mult sens declaratia :)

      cu 5 ani în urmă (11.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      :)
      jocuri de cuvinte :)

      cu 5 ani în urmă (11.01.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!