Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu, înaintea ultimului meci al sezonului: „Jucătorii sunt un pic deconectați de la campionat”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.05.2017

CSU Sibiu a fost egalată la general în finala mică cu CSM CSU Oradea, după ce a pierdut în Arena „Antonio Alexe” cu 66-70, iar miercuri se va juca decisivul dintre cele două formații, câștigătoarea urmând să pună mâna pe medaliile de bronz. 

Dan Fleșeriu, antrenorul grupării sibiene, a vorbim despre eșecul de la Oradea, dar și despre ce așteptări are de la decisivul din Sala Transilvania. 

„A fost un meci între două echipe care se pregătesc să plece acasă, cu jucători un pic deconectați de la campionat, în care noi am încercat să facem maximum posibil. Am reușit să venim de la -12 puncte la +6, în 6-7 minute, cu câteva aruncări de trei puncte. Aș vrea să rămân doar cu impresia aceasta despre echipa mea după acest meci. Am avut niște posesii pierdute, dar nu cred că din vina noastră că am pierdut posesiile respective, dar vom vedea meciul următor. Am reușit să câștigăm meciurile de pe teren propriu. Sper să avem suficentă energie, eu am o rotație mai scurtă decât Oradea și cred că aici se vor echilibra lucrurile, chiar dacă vom fi acasă. Publicul nostru încearcă și reușește de fiecare data să ne împingă să câștigăm”, a concluzionat Fleșeriu, citat de csusibiu.ro. 

Meciul 3 al finalei mici, decisivul, se va disputa miercuri, 24 mai, cu începere de la ora 19:00 în Sala Transilvania din Sibiu, jocul fiind transmis în direct de postul de televiziune DigiSport 3. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Cand a facut Achim o adtfel de dclaratie s-au inrosit mesajele cu "desconsiderarea" adversarului. Din păcate ambii antrenori au dreptate: echipele au fost foarte aproape de finala mare si aceste meciuri de consolare nu le motiveaza. Se joaca pt suporteri dar dupa un sezon greu e dificil sa joci doar din respect pt public. Si eu ma asteptam la alta atitudine si din acest motiv am do mers la sala. N-a fost sa fie...

    cu 6 ani în urmă (24.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!