Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: “Știm că putem pierde poziții importante în cazul unei înfrângeri”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
26.01.2019

danfleseriu

Duminică, 27 ianuarie, începând cu orele 20:00, BCM U Pitești urmează să dispute, în deplasare, duelul contra celor de la CSU Sibiu, în încheierea etapei a ll-a din "Top 6".

Dan Fleșeriu, tehinicianul gazdelor, a a vorbit pentru pagina oficială a echipei, atât despre această partidă, cât și despre situația lor din ultima perioadă:

“Un meci extrem de dificil pentru noi, având în vedere că venim după două înfrângeri, ambele extrem de dureroase pentru intreaga echipă. Evident, va fi un moment psihologic în care noi trebuie să ne adunăm și să începem să jucăm din nou ceea ce am fost obișnuiți și ceea ce am obișnuit și publicul de la Sibiu.

Sunt convins că, având ajutorul spectatorilor, vom reuși să depășim momentul greu și, desigur, ne dorim foarte mult să obținem  prima victorie de pe teren propriu și să intrăm din nou în ritmul de meciuri câștigate. Avem mare nevoie, știm că putem pierde poziții importante în cazul unei înfrângeri, dar nu ne gândim niciun moment să lăsăm garda jos și vom fi cu toată energia și cu toate armele pe teren să luptăm până la capăt.”

Meciul va avea loc în Sala Transilvania din Sibiu și va fi transmis în direct de Digi Sport 4.

 

 

*SURSA foto: facebook CSU SIBIU

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!