Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „ A fost un meci mult mai greu decât ar fi trebuit să fie”

Eduard Popa

Eduard Popa
21.12.2017

dan fleseriu csu sibiu poli iasi

CSU Sibiu a câștigat al treilea meci consecutive miercuri, în compania celor de la Poli Iași, scor 87-66, în etapa a zecea a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Antrenorul gazdelor, Dan Fleșeriu, s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale în prima repriză, în special a celor veniți de pe bancă:

„A fost un meci mult mai greu decât ar fi trebuit să fie.  Iașiul a jucat foarte bine în prima parte, au câștigat în mare majoritate relațiile de unu la unu, au pătruns ușor, au marcat de afară. Cu alte cuvinte, băieții noștri au fost surprinși de evoluția jocului și a scorului. Bine că am avut în sfertul al treilea apărarea așa cum ar fi trebui să o avem de la începutul jocului și  cu asta am reușit să facem diferența pe care m reușit să o menținem până la final. Un rezultat, să zicem, normal, împotriva unei echipe care, am spus și înaintea meciului, este mai bună decât o arată clasamentul. Să sperăm ca vineri, în meciul următor, să abordăm meciul de la început așa cum am făcut-o astăzi în sfertul al treilea. Sunt dezamăgit de jucătorii care au venit de pe bancă. Au fost total deconectați și fără energie. Sper să nu se mai întâmple acest lucru”, a spus Fleșeriu, la finalul partidei.

Cu această victorie, CSU Sibiu ajunge la 7 victorii și 3 înfrângeri. Următoarea partidă pentru Sibiu va fi vineri, în compania lui Dinamo București.

*foto: Dragoș Dumitru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!