Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „A fost un meci pe care l-am luat mai ușor decât ar fi trebuit și am primit o mulțime de puncte”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
04.02.2018

CSU Sibiu s-a impus, sâmbătă seara, pe terenul celor de la BC Timba Timișoara, dar antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a spus, la finalul meciului, că echipa sa a tratat meciul ușor superficial, drept dovadă primind 86 de puncte. Partida s-a încheiat cu scorul de 111-86 pentru formația sibiană.

Tehnicianul sibian a vorbit și despre următorul meci pe care îl va disputa echipa sa, cel din Cupa României. Galben-albaștrii vor da piept cu BC SCM Timișoara, iar Dan Fleșeriu speră la o victorie a elevilor săi.

„A fost un meci pe care, din păcate pentru noi, l-am luat mai ușor decât ar fi trebuit și am primit o mulțime de puncte. Obiectivul nostru era să îi limităm pe cei de la Timba, în ceea ce privește punctele marcate, dar acum nu mai are rost pentru că e mare diferență între ceea ce ne-am propus și ce am reușit. A fost un meci în care am putut da ocazi tuturor jucătorilor să joace și unii dintre ei nu au făcut-o rău deloc. Urmează Cupa României și sperăm să reușim să ne regăsim forma în care am jucat acum două și trei săptămâni, să putem câștiga primul meci, pentru că acela este cel mai important, cu BC SCM Timișoara și mă aștept ca jucătorii să dea absolut totul în acea partidă. Apoi vom vedea”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

CSU Sibiu va juca în Turneul Final al Cupei României în data de 11 februarie, de la ora 17:15. Competiția se desfășoară la Sfântu Gheorghe.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Acum
    ... știm cu toții că Dan e un perfecționist. Da, am primit multe puncte, dar am și dat, în special pentru că s-a jucat foarte repede, numărul de atacuri fiind mare. Ei nu au avut inteligența / priceperea să ne oprească tranziția și cum procentajele noastre la aruncări au fost mari, cam asta a fost. Toți 11 de pe foaie au bifat peste 10 minute, cu puncte multe, ce mai, o buna repetiție pentru cupă, unde sistemul e diferit. Echipa arată mai bine decât speram, acum nu mai rămâne decât să așteptăm weekendul următor...

    cu 6 ani în urmă (04.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!