Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am greșit absolut toți, începând cu banca tehnică, cu mine”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
15.04.2017

CSU Sibiu a a pierdut meciul al doilea din seria sferturilor de finală ale LNBM, cu BC Mureș. Oaspeții s-au impus la o diferență de 21 de puncte, 75-54, iar la finalul partidei antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu a vorbit despre eșecul suferit de formația sa.

„Am fost total lipsiți de atitudine astăzi. Nu cred a lipsit dorința de a câștiga. Nu cred că există cineva care nu își dorește să câștige meciurile, mai ales în PlayOff. Atitudinea noastră a fost de zece ori mai slabă decât  a lor. Ne-au bătut la absolut orice. Ne-au bătut la recuperări, în primul rând, ceea ce este extrem de grav pentru noi. Ne-au bătut la fazele de unu la unu. Martinic a dat astăzi 50 de puncte: 20 din puncte, 6 recuperări, 7 asisst-uri. Sunt aproape 50 de puncte pentru un singur om și noi nu am avut nicio soluție, deși am schimbat trei - patru oameni să îl țină și tot nu am reușit”, a spus Dan Fleșeriu.

Tehnicianul sibian spune că elevii săi au pierdut partida în urma unui joc slab, dar își atribuie și el o parte din vină.

„De la noi din echipă dacă nu joacă unul sau joacă unul prost, suntem slabi. Dacă  joacă doi prost, suntem foarte slabi, iar dacă joacă trei slab, pierdem 20 de puncte. Din păcate, am fost mai mulți foarte slabi, începând cu mine, care nu am găsit nici un fel de soluție la agresivitatea adversarului. Bravo, Târgu Mureș, pentru felul în care a reușit să revină în joc. Așa cum noi i-am dominat agresiv în primul meci, de data aceasta au reușit ei să ne domine. Este foarte greu la 20 de puncte pentru că, în primul rând, noi nu reușeam să facem nimic bun pentru noi, chiar dacă ei greșeau. Au greșit și ei foarte mult, erau obosiți și era normal să și greșească. Pentru noi e o greșeală mare, care ne costă un meci. Este o serie care se poate duce în 5 meciuri, dar trebuie să fim foarte atenți la Târgu Mureș. Toată lumea a fost fără inteligență astăzi. Repet. Am greșit absolut toți, începând cu banca tehnică, cu mine, și până la ultimul jucător care a intrat. Din păcate, asta este situația. Așa cum nici ei nu au renunțat, nici noi nu renunțăm, evident, și vom face absolut tot posibilul să jucăm mai bine la Târgu Mureș”, a declarat Dan Fleșeriu, la finalul partidei.

Meciul 3 se va disputa în data de 20 aprilie, ora 17:30, la Târgu Mureș.

 

 *foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Gent :

    Da
    O declarație onesta care reflecta purul adevăr. Dan Fleseriu rămâne un om serios și onest. Din fericire.l mai au timp suficient pentru analize și tactici. Vedem pe 20 dacă au înțeles ceva din sapuneala de ieri.

    cu 7 ani în urmă (15.04.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Tiger74 :

    Joi
    Welcome to the jungle !.

    cu 7 ani în urmă (18.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!