Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am irosit destul de multă energie, nu sunt convins că și ei au făcut-o și ne va aștepta un meci 2 mai greu”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.05.2019

Dan Fleșeriu: „Am irosit destul de multă energie, nu sunt convins că și ei au făcut-o și ne va aștepta un meci 2 mai greu”

BC CSU Sibiu a început cu dreptul semifinala Ligii Naționale de Baschet Masculin cu SCM U Craiova. „Galben-albaștrii” au câștigat meciul inaugural al seriei de pe teren propriu cu scorul de 83-61. Antrenorul Dan Fleșeriu a tras concluziile după acest prim joc în fața oltenilor:

„A fost un start mai slab astăzi pentru noi în primele două sferturi. Ne-au surprins cu multe aruncări bune de la 3 puncte, deși nu ar fi trebuit pentru că știm că au shooteri foarte buni. Am reușit un sfert trei bun, în care am închis apărarea cum trebuie și acolo s-a făcut diferența. Am irosit destul de multă energie, nu sunt convins că și ei au făcut-o și ne va aștepta un meci 2 mai greu decât cel de astăzi.”

BC CSU Sibiu a pierdut în precedentele două sezoane primul meci din semifinale, iar acum întrebat dacă victoria de astăzi mărește șansele la calificarea în finală, Dan Fleșeriu a răspuns:

„Nu cred că au crescut încă șansele la calificare. Dacă am avea 2-0 putem discuta despre creșterea șanselor. De fiecare dată am plecat cu 1-1 de acasă, așa că va trebui să facem tot ce este posibil ca în meciul 2 să jucăm mult mai bine decât astăzi și evident să obținem victoria.”

Antrenorul sibian a vorbit și despre situația lui Isaiah Philmore, cel care s-a accidentat la finalul partidei:

„Nu știu, încă așteptăm verdictul doctorilor. Nu arată prea bine și sunt șanse să nu joace. Ar fi o pierdere destul de importantă pentru că rotația noastră la pivoți va suferi.”

Dan Fleșeriu a vorbit și despre debutul lui Ria'n Holland la Craiova:

„A fost o surpriză introducerea lui Holland. Ne-am pregătit oarecum pentru el dar pentru noi a reprezentat o surpriză după ce nu a jucat tot sezonul. S-a văzut în prima parte, a dat 10 puncte, a avut câteva acțiuni buni dar din fericire nu a reușit să facă același lucru în sfertul trei sau patru.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!