Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am jucat cu prea mult respect față de Steaua”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.04.2018

BC CSU Sibiu continuă seria nefastă din deplasare. Echipa antrenată de dan Fleșeriu a pierdut astăzi, 17 aprilie, pe terenul celor de la CSM Steaua EximBank cu scorul de 77-73. La final de partidă, antrenorul sibian a tras concluziile despre jocul echipei sale:

„Am jucat cu prea mult respect față de Steaua. Ei au câștigat ultimele două meciuri în deplasare. Băieții mei au făcut o apărare mult prea lejeră în prima parte. Drept dovadă am și primit 48 de puncte. Sunt extrem de nemulțumit din punctul acesta de vedere. Mă mulțumește partea a doua când ei au reușit să revină și am avut șansa să ne apropiem sau să egalăm, până la recuperarea cu pas greșit. Am făcut o apărare mai bună, am fost mai agresivi și sper să continuăm așa meciurile care urmează. Scorul ne avantajează, în caz de egalitate avem avantajul coșaverajului în meciurile directe cu Steaua. Dacă vom ajunge acolo. Noi mai avem două meciuri acasă și sper că vom da tot ce se poate să ne menținem terenul propriu.”

Dan Fleșeriu a făcut o comparație între Steaua și BC CSU Sibiu din perspectiva meciurilor jucate acasă față de cele din deplasare:

„Să nu uităm că în tur am pierdut la Pitești la un punct în ultima jumătate de secundă pe un fault. Am reușit să câștigăm la Cluj și la Oradea, la fel ca și Steaua. Nu cred că este mare diferență între noi și Steaua, doar că ei au „reușit” să piardă cu Timișoara, un meci pe care l-a condus cu foarte multe puncte. Cred că ambele echipele sunt foarte bune pe teren propriu. Noi datorită suporterilor pe care îi avem și atmosferei pe care reușesc ei să o facă, ei datorită sălii mici pentru oricărei echipe care vine aici îi este greu să joace. Altfel, cred că avem un stil asemănător. Ei mai bun shooteri, noi mai proaspeți uneori sub coș. Cred că vor fi meciuri frumoase între noi n continuare, pentru că avem șanse mari să ne întâlnim în play-off.”

Antrenorul lui BC CSU Sibiu a vorbit și despre linia cu oameni mari utilizată în partida din capitală:

„Este în funcție de meci, în funcție de adversar, în funcție de ceea ce simțim. Evident că lucrăm la antrenamente ambele variante. În tur am fost de foarte multe ori cu o linie mică, cu patru conducători de joc. Așa că ambele variante sunt valabile și este bine pentru că avem soluții. Acesta este unul dintre motivele pentru care suntem pe primul loc.”

BC CSU Sibiu va reveni în Sala Transilvania pentru meciul cu CSM CSU Oradea, care va avea loc sâmbătă 21 aprilie.

foto: sportpictures.eu/ Răzvan Păsărică

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    declaratii
    insighful, simti ca citesti ceva care are sens. Nu numa cu intensitatea si mentalitatea. In fine...

    cu 5 ani în urmă (17.04.2018)
    • Eduard Popa:

      Glumind un pic
      Acum si întrebările au fost puse bine. :))

      cu 5 ani în urmă (17.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      sa inteleg ca
      TB a adresat intrebarile sa inteleg? :)

      In orice caz, conteaza si intervievatul. cred ca toata lumea intelege la cine ma refeream la faza cu intensitatea si mentalitatea.

      cu 5 ani în urmă (18.04.2018)
    • CSA Steaua București edmond_dantes:

      .
      Fleseriu si Toijala spun mereu chestii logice, evitand sa plonjeze in mocirla cliseelor

      cu 5 ani în urmă (18.04.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!