Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Avem în față meciul 4, un joc de totul sau nimic”

David Istrate

David Istrate
04.06.2019

Dan Fleșeriu: „Avem în față meciul 4, un joc de totul sau nimic”

Marți, 4 iunie, CSM CSU Oradea va găzdui cel de-al 4-lea joc al finalei Ligii Naționale. Formația pregătită de Cristian Achim va încerca să se impună și să obțină medaliile de aur, pe teren propriu, însă cei de la BC CSU Sibiu nu vor renunța fără luptă.

Iată ce spune Dan Fleșeriu, antrenorul echipei de pe malul Cibinului:

Avem în față meciul 4, un nou joc de totul sau nimic pentru noi. Am irosit foarte multă energie în ultimul joc, așa că, de data aceasta, mă aștept ca meciul să fie mai greu pentru noi. Trebuie să fim concetrați și mobilizați pe toată durata partidei și să reușim din nou să avem mintea mai limpede pe finalul jocului. Cred că acolo se va face diferența ce va decide câștigătoarea.”

Reamintim că CSM CSU Oradea a câștigat ambele partide din Sala Transilvania (87-89, 62-64), în timp ce BC CSU Sibiu s-a impus în arena bihoreană, scor 64-71. Meciul 4 este programat astăzi, 4 iunie, de la ora 19:00, fiind transmis în direct de Digisport 4.

*foto: Adrian Bugariu/BC CSU Sibiu - Facebook

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    vorba dulce mult aduce...
    Dane când lași glasul rațiunii să se exprime, rezultatul este că atingi prin discursul tău coarda cea mai sensibilă a auditoriului! Uite în acest caz eu cred că aproape l-ai impresionat pe Sere, care mai-mai că ar fi dispus să-l convingă și pe Achim să nu-l bage nici azi pe Barnette... La urma urmei și el, ca și noi ceilalți de altfel, e un om care se uită la socoteli, un om care se gândește și la ziua de mâine. Eu cred că dacă te duci la el și discutați cu cifrele pe masă (câte bilete ați vândut pt. meciul 5, ce încasări aveți, etc.) o să obții ceea ce vă doriți, mai ales că pentru orădeni e la fel de plăcut să mai vadă încă un joc, să amâne inevitabilul și numai după aceea să sărbatorească apărarea Titlului! Un cuvânt de încheiere pentru cei care mi-au simțit lipsa comentariului dupa jocul 3: dacă doriți să vă împărtășesc și eu părerile chiar și după o bătaie bună luată de noi, dați like (să adun și eu măcar 5, măcar o dată!) nu de alta da´ like-ul nu doare...

    cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Da
      Ia de aici că e gratis...

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • CSM CSU Oradea mailman:

      să fie primit!
      Un spectacol bun de baschet are concentrare în teren și multe zîmbete în tribune.

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Și de aici
    Că tot nu doare

    cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    • CSM CSU Oradea mailman:

      vedeți că se poate!
      Asta e ceea ce întelegem aici prin "ecumenismul sportiv", adică prin unificarea pașnică a părerilor divergente sub egida unui like dat adversarului tău.

      cu 4 ani în urmă (04.06.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    acuma
    redevenind seriosi, cred ca presiunea e mai mare pe Oradea. Pentru ei, finala se va termina in seara asta, si daca castiga, si daca pierd. Ramane de vazut cat vor conta componentele fizica (rezistenta corpului) si psihica 9rezistenta mintii), deoarece la baschet cam stim cum stam.

    cu 4 ani în urmă (04.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!