Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Când intră Mirel se simte”

Eduard Popa, Bogdan Isailă

Eduard Popa, Bogdan Isailă
14.10.2018

fleseriu sibiu pitesti

CSU Sibiu a reușit o victorie clară în etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 95-69 în fața celor de la BCM U Pitești, în cadrul Urnei Valorice A. 

Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a lăudat prestația formației sale în defensivă: 

„Am jucat o apărare destul de bună, cel puțin în repriza a doua. Când intră Mirel (n.r. Dragoste) se simte. Felicitări jucătorilor că au reușit să arate că fața noastră nu e cea de la Dinamo și că putem mai bine decât atât și sper să reușim în continuare.”

Cu fair play, el a vorbit în termeni elogioși și despre echipa piteșteană: 

„Piteștiul este o echipă extraordinar de valoroasă cu shooteri senzaționali. Ne-au pus foarte multe probleme până la pauză. În sfertul 3 ei au căzut probleme și datorită apărării mai agresive, mai ales la guards, am reușit să facem un joc bun în a doua repriză. Sper să creștem și să jucăm din ce în ce mai bine.” 

Cât despre debutul lui Cristian Cerbu la numai 15 ani, tehnicianul sibienilor a spus: 

„L-am băgat pentru că tocmai astăzi e ziua lui. Dacă e băiat serios, va reuși să confirme. Dar astăzi trebuie să îi scot în evidență pe băieții care au jucat mai mult și au reușit să câștige meciul.”

Sibienii au astfel două victorii în primele două etape, iar meciul următor trupa lui Dan Fleșeriu va întâlni SCM U Craiova. 

*foto: Ana Maria Mătușoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe hony :

    Foarte bine
    ca i se recunosc si lui meritele...chiar este un jucator bun. Din pacate, din nu stiu ce motiv, nu pare a fi o prioritate pentru lotul national.

    cu 5 ani în urmă (16.10.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!