Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Craiova este una dintre echipele foarte bune din campionat”

Eduard Popa

Eduard Popa
02.05.2018

dan fleseriu csu sibiu

CSU Sibiu va juca astăzi, de la ora 19:45, în prima partidă din playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin, în compania celor de la SCM U Craiova.

Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor, a prefațat duelul cu Craiova pentru site-ul oficial al clubului:

„Suntem pregătiți, dornici de a începe în sfârșit meciurile decisive, chiar dacă băieții nu au jucat strălucit și au fost două înfrângeri, cred că în playoff se schimbă total situația, și din punct de vedere mental și din punct de vedere al implicării jucătorilor. Pentru asta am lucrat tot anul și va trebui să privim cu maximă seriozitate și cu maxim respect orice echipă cu care jucăm, mai ales că echipa Craiovei este una dintre echipele foarte bune din campionat. Vom pune în funcțiune tot ceea ce am pregătit în acest sezon și să sperăm că vom reuși niște meciuri foarte bune”, a spus Fleșeriu.

Partida CSU Sibiu – SCM U Craiova, care contează pentru primul tur din playoff-ul LNBM, se joacă în Sala Transilvania, de la ora 19:45 și va fi transmisă de Digi Sport 4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!