Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Cu siguranță va fi o luptă pe viață și pe moarte”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
14.04.2017

Meciul 2 dintre BC CSU Sibiu și BC Mureș Tg . Mureș se joacă în această seară, de la ora 18. Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, crede că va fi o confruntare dificilă și spune că jucătorii săi vor putea câștiga doar dacă se vor apăra mai bine decât au făcut-o în meciul anterior. 

„Avem ceva probleme medicale și cu siguranță va fi o luptă pe viață și pe moarte. Noi va trebui să sacrificăm orice picătură de energie care ne-a mai rămas, în așa fel încât să facem din nou o apărare bună, mai mult de 15 minute, cât am reușit în primul meci. Sperăm, în același timp, să găsim calea cea mai ușoară să marcăm, să facem și mai multe contraatacuri ca în ultimul meci, iar în ultimele minute alte partidei să ne apropiem victoria. Sunt convins că cei de la Mureș vor încerca să schimbe ceva în jocul lor și vor reuși să se adapteze mai ușor la jocul nostru. Au jucători experimentați, au marcatori foarte buni și cred că meciul va fi mai greu și va fi decis pe final. Dacă apărarea noastră va funcționa mai bine decât în meciul anterior, atunci s-ar putea să ne facem singuri misiunea mai ușoară”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU  Sibiu.

Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    @Ana-Maria
    De la ce ora e meciul?
    Multumiri

    cu 7 ani în urmă (14.04.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    am vazut acum
    Mea cupla

    cu 7 ani în urmă (14.04.2017) Raspunde
  • CSM Târgoviște TBN :

    Bravo
    Dan Fleseriu unul dintre cei mai buni antrenori din Romania in ultimii ani. A facut performanta si la feminin cu Satu Mare si Targoviste, iar acum isi demonstreaza calitatea si la masculin.

    cu 7 ani în urmă (14.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!